Steve_Vai Публикувано Януари 14, 2005 Публикувано Януари 14, 2005 (Редактирано) http://info.datacom.bg/fenixbg/Ninko%20Evg...lling%20You.mp3 Като саунд е ужасно, просто ми се допя около 2:00 през нощта и се чудя дали личи колко ми се спи... Редактирано Януари 14, 2005 от Steve_Vai Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 Всъщност едно неспокойно духче напада беззащитен човек. Разговорът, спорът, разбирателството... Намират си теми за разговор тъй да се каже... Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Извинявай,ама това е неслушаемо...Навремето имаше една джаз-изпълнителка,която правеше такива кривочи и почти ме отказа от тая музика... :wall: Наистина,прости ми,но не мога да го чуя втори път,едва издържах първия.Яко идейно е,но аз поне не мога да го слушам...Извинявай още веднъж...В мен е проблемът... :inlove: !!!МУЦ!!! :inlove: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 Мойе и да не е... :violin: Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Вайчооооо Тва е по-скоро театрален, отколкото музикален експеримент Ма верно мое да се пробаш в некой театър! Може да стане яко Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 15, 2005 Автор Отговорено Януари 15, 2005 Вайчооооо Тва е по-скоро театрален, отколкото музикален експеримент Ма верно мое да се пробаш в некой театър! Може да стане яко Хехе :green: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 16, 2005 Автор Отговорено Януари 16, 2005 Айде бе, това ли ви бяха коментарите на таз песньовка? Или толкова много пречи никаквата обработка на звука? Абстрахирайте се от качеството и потънете в историята (разказах я накратко малко по-горе)... Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 човечееееееее аз тва отдавна го чух ама се въздържах е щом искаш коментар :killyou: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 16, 2005 Автор Отговорено Януари 16, 2005 човечееееееее аз тва отдавна го чух ама се въздържах е щом искаш коментар :killyou: Всъщност имаш право - казал си всичко тук, така че останалите просто биха те повторили! Благодаря Цитирай
Recommended Posts