DummTekKa Отговорено Август 16, 2006 Отговорено Август 16, 2006 Ейй само кат прочетох тва със работата хах и аз така преди седмица и малко напуснах работа и са мм.. аз го направих за да мога да отида на гайдарското надсвирване .. и на море и на фестивала в рожен пък и защото не можех да се наспивам от тая работа ) мм... давам си още малко почивка и посе ще го мисла аз искам да се занимавам със музика , но такава работа още не мога да си намера на тебе ти пожелавам успех Цитирай
Mozart Отговорено Януари 31, 2008 Автор Отговорено Януари 31, 2008 Малко тъжно ми стана като видях, че съм започнал да напускам работа през Юни 2006, а приключвам този процес утре . Баси мамта ! Ениуей, от утре най-накрая съм свободен да се занимавам с това в подписа. Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 (Редактирано) Подариха ми пластмасова китара с четири еднакви струни(рибарска корда),а аз съм свирил(буфо синхрон естествено) качен на един бюфет.И това в достатъчно ранна възраст, за да не го помня. Здравей! Като четох за детските ти изпълнения, се сетих, че и на мен ми бяха подарили същата китарка, както и малко барабанче и пианце...но интересното е, като съм бил на 3 годинки и родителите ми са ме взели с тях в някакво заведение, в което е свирила някаква група, но понеже е било през деня и бандата не е свирила - и аз докато съм си играел съм се наврял в касата на барабаниста и съм заспал там...после ме търсили часове! Редактирано Януари 31, 2008 от Ивелин Цитирай
Recommended Posts