MAUGLY Публикувано Януари 13, 2005 Публикувано Януари 13, 2005 Една песньовка изпята от мен и изсвирена от бате ви Делян -едно от прогресивните момчета в тоя сайт :guitar: и още 2-3 ма знайни и незнайни войни!!! Нема да се стрескате тва беше отдавна всеки е бил поне толко зле. Ама са да ни чуете & :guitar: Lazerut :-) ако някой чужбинец мноооого иска да чуе тая песньовка лично му я пращам!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Маугли, много мек и хубав глас! Само малко да се пипне още парчето и е готово за БГрадио! Що не опитате? :think: Цитирай
jFog Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 ако някой чужбинец мноооого иска да чуе тая песньовка лично му я пращам!!! аз искам jfog007@yahoo.es на тоя адрес приемам и предавам Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Нямам какво лошо да кажа.Имам само една забележка - имаш малко говорни дефекти(професионално изкривяване ми е да ги чувам,ако ще турско да е ).Мога много лесно да ти помогна да ги премахнеш,защото така както го чух твоите са от тези,които подлежат на 100% промяна(разбирай успеваемост ). Я се пробвайте наистина в BG radio.Само да оправим дикцийката първо! Цитирай
MAUGLY Отговорено Януари 15, 2005 Автор Отговорено Януари 15, 2005 Нямам какво лошо да кажа.Имам само една забележка - имаш малко говорни дефекти(професионално изкривяване ми е да ги чувам,ако ще турско да е ).Мога много лесно да ти помогна да ги премахнеш,защото така както го чух твоите са от тези,които подлежат на 100% промяна(разбирай успеваемост ). Я се пробвайте наистина в BG radio.Само да оправим дикцийката първо! Вероятно говориш най-вече за Л, което отдавна съм го опраил ! А и тва беше преди 2 години са сме много по напред! Обаче с удоволствие ще чуя какво точно имаш предвид:............ Са може да го изпеем на ново.То тва все пак си е демо.По звука и смесването нещо да кажете?! Мерси предварително. Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 Екстра е , дай още .... дай още ... много ми харесва Цитирай
chacho Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 я дайте и насам- bandrov@dextrogroup.com, мерсаж Цитирай
MDFk Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 ако някой чужбинец мноооого иска да чуе тая песньовка лично му я пращам!!! има и един местен дет' не мое да 4уе песента!!!ни щйе да даунлоудва!!! Цитирай
MAUGLY Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 ако някой чужбинец мноооого иска да чуе тая песньовка лично му я пращам!!! има и един местен дет' не мое да 4уе песента!!!ни щйе да даунлоудва!!! Дай мейл и щи го метна Цитирай
MDFk Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 QUOTE ако някой чужбинец мноооого иска да чуе тая песньовка лично му я пращам!!! има и един местен дет' не мое да 4уе песента!!!ни щйе да даунлоудва!!! Дай мейл и щи го метна няма нужда,даунлоуд мениджъра се е бил бъгнал..свалих я.готина е .има много приятно настроение в песента Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 flisk@mail.bg Пусни я на тоя mail Цитирай
Recommended Posts