Fenix Публикувано Януари 13, 2005 Публикувано Януари 13, 2005 Мда, днеска се научих да свиря Ceremony на Joe Satriani. Ми 'научих' не е най-точната дума. Да кажа "поразгледах" я. Това ми е много любима песен и реших да си поиграя малко и я записах. Това е само една малка част от нея. Очаквайте още!!!! Само тук и Само сега!!! Fenix - Ceremony (by Joe Satriani) За съжаление бендовете нещо не ги прая точни и затуй си е иб**о мамата. Ама все пак може да кажете по някое коментарче, примерно "мноо зле" или нещо таквоз :green: ААА и забравих да спомена, това което съвсем ще развали кефа от първоначланата мисъл "яя някой е изсвирил Ceremony". Ми.... .... .... как да го кажа... ... .. аз нямам Wah wah. Тия дето знаят песента ще схванат че значи няма мноо общо ама.... Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Епа бива, пич. Малко позабързваш прекомерно на места, и фейзъра ми еба мамата, обаче иначе си е яко Цитирай
Fenix Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 Епа бива, пич. Малко позабързваш прекомерно на места, и фейзъра ми еба мамата, обаче иначе си е яко Абе за скороста, ми свирих го точно със самата песничка, и честно да кажа не съм бързал чак толкоз А иначе за фейзъра - ми без него ми звучи доста гадно, а оригинала е с Вах вах Цитирай
jFog Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Аз не мога да го чуя Мерси че си направи труда дами ги метнеш. Джо-то Сатриани-то не съм му фен затова не мога да ти кажа колко си го заковал, но определено много фейзър имаше.А ония акустичните не са зле никак.Ама ротъм му е майката ,няма значение какво е.С барабани по се отваря музиката,така е малко отегчаващо,може би. Явно имаш да изкачваш още стъпала,но няма да се плашункаш.Нито се засилвай да изкачваш по две на веднъж Късмет и успехи!!!И очакваме нови постове с ритъм секция Ти си знаеш къде да ми ги постваш Аре пич и със здраве :guitar: :guitar: Цитирай
Fenix Отговорено Януари 15, 2005 Автор Отговорено Януари 15, 2005 Аааааааа, не!!! След като си го чух отново и установих че е прекалено зле.... въобще как така се навих да го кача. Както и да е, линка вече не бачка, щото не мога да свиря. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 16, 2005 Отговорено Януари 16, 2005 Аааааааа, не!!! След като си го чух отново и установих че е прекалено зле.... въобще как така се навих да го кача. Както и да е, линка вече не бачка, щото не мога да свиря. ааааа! стига глупости бе, недей така... Go on! и успех! Цитирай
Recommended Posts