Ianko Публикувано Юни 5, 2006 Публикувано Юни 5, 2006 Искам да попитам какво мислите, ако взема лък за чело или някакув друг струнен инструмент на които се свири с лък разбира се дали ще се получи да свиря с него на бас китара? Знам че на китара се получава преди време бях пробвал, но много неуспешно. Вие какво мислите, някои прабвал ли е? А също дали някои знае колко струва един лък дали си заслужава за експеримента ???
Mephistofel Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=9250
Ianko Отговорено Юни 5, 2006 Автор Отговорено Юни 5, 2006 Мерси много. Напълно забравих за търсачката :wall: Имаш бира от мен като се видим някои път.
Mephistofel Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Нямаш проблеми за бирата. Мен ми стана супер смешно като ти видях темата, защото още помнех предишната - и двете даже бяха формулирани сходно - бах'ти и басистката шегичка!
MDFk Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 :green: Йееей!...има иноватори в този форум! :green: Но темата все пак трябва да си ходи.
MDFk Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 Agreed. Но няма да се трие, а се заключва. Нека има отправна точка за други "иноватори" като нас.
Recommended Posts