savov Публикувано Януари 28, 2012 Публикувано Януари 28, 2012 (Редактирано) Става въпрос за това: и Предполагам, че това е цялото произведение...няма други части. Редактирано Януари 28, 2012 от savov Цитирай
oggybogy Отговорено Февруари 3, 2012 Отговорено Февруари 3, 2012 Ха! Не мога да повярвам, че никой не е отговорил на въпроса и няма поне коментар...А сега по-конкретно. Това е Adagio (втората част) от може би най-популярното произведение за класическа китара и симфоничен оркестър. Композиторът е Хоакин Родриго. Има хиляди изпълнения, като дори и Пако Де Лусия е записал една интересна версия. Цялото призведение е в три части, Concierto de Aranjuez (така е популярен сред повечето китаристи, а и не само). Нотите на китарната партия мога веднага да ти изпратя. За пълната версия на партитурите може да се уреди, стига да не е късно и някой да ме е изпреварил. Ако все още се интересуваш, пиши на PM. Успех и поздрави за отличния вкус! Цитирай
savov Отговорено Февруари 4, 2012 Автор Отговорено Февруари 4, 2012 (Редактирано) Още не съм намерил нотите и ще съм благодарен да успея с твоя помощ! Благодаря и за инфото. Пратих ти ЛС. Поздрави! Редактирано Февруари 4, 2012 от savov Цитирай
savov Отговорено Април 7, 2012 Автор Отговорено Април 7, 2012 (Редактирано) Ето така изглежда и звучи всичко: Без коментар за изпълнението! Редактирано Април 7, 2012 от savov Цитирай
oziato Отговорено Юни 28, 2012 Отговорено Юни 28, 2012 (Редактирано) Това е "Аранхуес" - най-известният концерт за китара на Родриго. , даже си го пише . Доста е труден може би имам нотите, но трябва д апроверя пиши на oziato@abv.bg да проверя ако не си ги намерил още. Чуй изпълнението на Пепе Ромеро. Има го на запис от ндк снимано от бнт Добър е записа, а името на изпълнителя говори доататъчно Редактирано Юни 28, 2012 от oziato Цитирай
Recommended Posts