destiled Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 Значи имам следния 'проблем' първа струна е по-висока от втора,горе-долу колкото трета струна.Това нормално ли е според вас? И дали може да се оправи по някакъв начин?Китарата ми е Ibanez grg 170. Благодаря ви предварително. Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Януари 21, 2012 Отговорено Януари 21, 2012 (Редактирано) Може. На самите седла има винт или два(най-често за шестограм, предоставен с китарата) за регулиране на височината. П.П. Най-често височината се регулира според радиуса на ф-борда, но как точно ти е удобно на теб е въпрос на личен избор. Редактирано Януари 21, 2012 от Lord Shredulous 1 Цитирай
SviStyle Отговорено Януари 21, 2012 Отговорено Януари 21, 2012 Я да изпреваря Рокфайъра, що бре Яшо(Яворе) не те ли кефи така???? Цитирай
rockfire Отговорено Януари 22, 2012 Отговорено Януари 22, 2012 Toзи не е Яшо ,но определено е беладжия Цитирай
smak Отговорено Януари 23, 2012 Отговорено Януари 23, 2012 (Редактирано) Айде:http://forum.muzikan...ca-aae-eeoadha/ Ако си от София,подаръка към пружините(пота и кноба), ми ги даваш за услугата...Толкова струват 5 секунди от моя живот. :greenball: @Rockfire,ти,май страдаш от параноя наречена "ЯворТъпото"!? Редактирано Януари 23, 2012 от smak Цитирай
rockfire Отговорено Януари 23, 2012 Отговорено Януари 23, 2012 Ako сте забелязали малко понамаляха "дам темите",защото закона ще си свърши работата рано или късно! И някои по упорити фенове ще изнасят концерти зад решетки -явно това им е мечтата за клип в живота! Цитирай
Recommended Posts