peshoy2k Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 като каза психар уважаеми приятелю Налбантов се сетих как ми дойде това парче на акъла. понеже всеки пише с кво е записвал аз пък ша напиша що и как ми дойде идеята за тва. начи предтавете си няколко часа :think: може би бяха 4 абе много ми се сториха да записваш гласове за един мюзикъл, гласове на артисти дето го играят. те вокалите не могат да пеят та камоли артистите. представлението е с народни мотиви. та тръгнаха си въпросните артисти и аз в 12 часа през нощта решавам че ще посвиря и от народни мотиви та на индийско и то какво - точно монотонно психарско. не е да кажеш че се сменят хармонии нали хаха Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 те вокалите не могат да пеят та камо ли артистите. Как можа да го кажеш това... Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 те вокалите не могат да пеят та камо ли артистите. Абсолютно вярно. Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 те вокалите не могат да пеят та камо ли артистите. Абсолютно вярно. Аааааааа - не!!!Така вече ще се скараме!!!Всеки бърза да пикае!!! Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 15, 2005 Автор Отговорено Януари 15, 2005 те вокалите не могат да пеят та камо ли артистите. Абсолютно вярно. Аааааааа - не!!!Така вече ще се скараме!!!Всеки бърза да пикае!!! добре де ти си изключение нема да се засягаш ся Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 добре де ти си изключение нема да се засягаш ся :inlove: !!!А така!!! :inlove: Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 15, 2005 Автор Отговорено Януари 15, 2005 едное на представление друго е на запис ми репликата като се чуят в слушалките през микрофона: ааааааа ма това не е моя глас какво ще рече или реплики от рода аз не мога на слушалки пусни през колоните / и ще записва глас !!!/ това е положението аз не ги виня хората те просто не могат да пеят като за запис, не пеят правилно това е Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 Е...Аз не съм така, а пък не мисля, че съм кой знае какъв уникат... Все си мисля,че не може да се каже толкова общо за всички(както плюят басистите и барабанистите,много съм против,а не съм нито едното,нито другото).Просто си случил на кофти изпълнители явно... Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 15, 2005 Автор Отговорено Януари 15, 2005 ми като малки зверчета са режисьорката не знам как се справя с тях Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 15, 2005 Отговорено Януари 15, 2005 А мен питаш ли ме - веднъж трябваше да ги науча дечурлигата на една никак не лесна песничка(с едни глисанда,аз я бях правила,ама не знаех,че и малките ще пеят,мислех,че е само за нас - "големите")...Те,милите и текста не знаеха.И ми вика Будевски(режисьорът ни :inlove: ) : "Имаш един час да ги научиш!!!".А те половината едни срамливи...Не ти е работа... Ама се справих!!! Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 15, 2005 Автор Отговорено Януари 15, 2005 абе те не са малки тия ама всичко на купон го раздват, а аз се бях заел сериозно и просто отношението им ме дразнеше Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 18, 2005 Автор Отговорено Март 18, 2005 и такааааааааа драги ми смехурковци както знаете чалгаджиите правят доста кавъри. аз реших да си направя сам такъв а-ла Яни вариант, който е все още работен де но се осмелих да го постна че нямам търпение. както казват по големите представяния: искам да благодаря на........ е при мене подкрепата на софтуеърно ниво от страна на rust е решаваща за новия ми sound, който аз лично много повече харесвам от стария. пп хората дето ме познават, знаят че съм скромен и това по-горе е нещо съвсем откровенно, а не надменно от рода вижте ме. С други думи има доста път да извървя до професионализма, който искам да постигна, но както знаем пътя е труден. Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 18, 2005 Автор Отговорено Март 18, 2005 това са първите 2 версии на парчето вече във фриигатаком щото някои хора изявиха желание да ги кача там http://info.datacom.bg/shirpotreba/music/ind.mp3 http://info.datacom.bg/shirpotreba/music/ind%20master.mp3 инд-мастър е с един увеличен в повечко електронен бас Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 18, 2005 Автор Отговорено Март 18, 2005 ето и кавъра с грешки ама е само работно де http://info.datacom.bg/shirpotreba/music/i...a-master-02.mp3 Цитирай
DeathZone Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 баси якото ... аз съм ти луд фен да знеш сега си стоя тука на работат и тва така ме отнася не е истина ... много въздействащо ..... много ... ама я кажи ти сега как е записвано щото тея тарамбуки ми намирисват на живо извирени или се лъжа .... дай малко инфо как си го записал ... и солото ми хареса много БРАВОС Цитирай
Recommended Posts