Niilo Публикувано Юни 3, 2006 Публикувано Юни 3, 2006 Дойде ми следната идея и реших да я реализирам: http://niilo.tophost.bg/etc/Agony.mp3 П.П. Смесвах на слушалки за 10 кинта, така че в тази насока не критикувайте много Цитирай
icho7ryches Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 (Редактирано) Дойде ми следната идея и реших да я реализирам: http://niilo.tophost.bg/etc/Agony.mp3 П.П. Смесвах на слушалки за 10 кинта, така че в тази насока не критикувайте много Хах! Че, интересно е, бре, Niilo! Изкефи ме, пак има готина атмосфера, а и с тия барабанки добре се заформя... Но е доста кратичко и явно за сега си е само идейка... ще стане много яко ако го доразвиеш, дори сега ми звучи като интро за някоя песен! Може после да се включат и едни яки китарки... даже точно когато свършва, все едно веднага след това ще се включат и китарите и ще се забие някъв як дет-готик! Поне на мен така ми идва докато го слушам това... интро! Бравос!!! П.П. А едни дет вокали как му отиват!!! :twisted: Като го слушах пак, не можах да се сдържа да изгрухтя на два пъти! Редактирано Юни 3, 2006 от icho7ryches Цитирай
Phreaker Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 страхотна атмосфера!Става за някой филм Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 Много като MIDI ми звучи бре...! Хахах...шегичка, той си знае за какво става въпрос! Цитирай
flash_max Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 супер е! не 4е разбирам много, но аз бих вкарал още малко драматизъм и някви още по-тежки барабани не 4ак толкова забързани. е тва е мойто мнение то може да не съвпада с мнението на някой друг,но все пак веки има право на мнение. Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 супер-дупер яко много ме радва така отгоре едни китарки кат за ритъм ако може да се сложат, и незнам що ама си мисля че ще е много яко ако тва продължи с некаф ритъм, бавничък с бас отгоре, клавири(малко за фон) и дет вокали.....бе надявам се сещаш кво имам в предвид че не съм много по обясненията Айде, развии го цялото, да се изкефим на пълната версия Цитирай
Recommended Posts