DeVaState Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 Само ако може да се вземе в предвид следното : Изключително подръчната апаратура(обяснява неравномерната сила на звука на места) и почти никакъв едит (все пак идеята беше просто за опит с тая песен) Моята част са наставяни вокали върху бавната част отначало.Инструментала си е на Iron Maiden! http://dox.bg/files/dw?a=c4243e40b2 Благодаря предварително,не бъдете зли,моля Цитирай
DeVaState Отговорено Януари 20, 2012 Автор Отговорено Януари 20, 2012 А може да съм объркал и раздела даже... Цитирай
savov Отговорено Януари 21, 2012 Отговорено Януари 21, 2012 (Редактирано) Тук си е мястото...ако търсиш мнение за пеенето. Защото чета заглавието на темата...и има вероятност да търсиш оценка за записа...!?! Редактирано Януари 21, 2012 от savov Цитирай
DeVaState Отговорено Януари 21, 2012 Автор Отговорено Януари 21, 2012 (Редактирано) Ми принципно - да, просто на някой ако му се занимава изобщо да драсне 1-2 реда Редактирано Януари 21, 2012 от DeVaState Цитирай
misterj Отговорено Януари 21, 2012 Отговорено Януари 21, 2012 Ами да ти драсна, ама го качи някъде, където се слуша онлайн, а не да свалям файла на компа си. Цитирай
DeVaState Отговорено Януари 21, 2012 Автор Отговорено Януари 21, 2012 (Редактирано) Ами то не е нужно да се сваля файла.Натиска се просто върху файла,после "Отвори със" или "Open with".Може да се прослуша без да се сваля с всеки плеър,който работи с .mp3 Пък и ,където и да се качи пак ще трябва буфериране. Редактирано Януари 21, 2012 от DeVaState Цитирай
savov Отговорено Януари 21, 2012 Отговорено Януари 21, 2012 (Редактирано) Ами...не знам кой по ред опит ти е това...а и инструментала е доста повече от пеенето. Мога да кажа, че не е лошо. Повече внимание върху дикцията не е лошо...иначе гласът ти...тембърът...звучи добре на запис. По принцип гледам да не пиша много много в тия теми...да коментирам и да давам оценки ... но ти си доста настоятелен и реших да отбележа своето мнение. Дано и други драснат мнение. Някои, които има повече опит, качества и наблюдения в твоя жанр. Поздрави! Редактирано Януари 21, 2012 от savov Цитирай
DeVaState Отговорено Януари 21, 2012 Автор Отговорено Януари 21, 2012 Благодаря за отделеното време ! Ми аз просто бавната част отначало направих,другото нз защо не го изрязах Цитирай
Kiril T. Отговорено Февруари 16, 2012 Отговорено Февруари 16, 2012 Първо бях готов за едно голямо браво за бързата част , но после усетих че не си ти . Иначе добре звучиш , тоновете са ти точни тембъра е хубав.. Но по-голямо предизвикатеслтво би било да те чуем и в бързата част ! Цитирай
MISS_SUNSHINE Отговорено Юни 28, 2012 Отговорено Юни 28, 2012 ..според мен доста приятно звучи, вярно пееш. Сигурна съм, че и бързата част би ти се получила добре Цитирай
Recommended Posts