flash_max Публикувано Юни 2, 2006 Публикувано Юни 2, 2006 е тва е на един познат дет се напи взе китарата и по4на да вие. за да не постъпвате като него 4уйте резултата,който е на гмаил-а.срещу името на димитър панайотов ще го намерите.още не знам как ще се казва,но ще го видите.това трябва да се 4уе просто,а и песента е посветена на пуканките. абре направо трепа4 Цитирай
flash_max Отговорено Юни 2, 2006 Автор Отговорено Юни 2, 2006 е тва е на един познат дет се напи взе китарата и по4на да вие. за да не постъпвате като него 4уйте резултата,който е на гмаил-а.срещу името на димитър панайотов ще го намерите.още не знам как ще се казва,но ще го видите.това трябва да се 4уе просто,а и песента е посветена на пуканките. абре направо трепа4 има малки проблеми така4е още не е вкарана,но ше се опитам Цитирай
jFog Отговорено Юни 4, 2006 Отговорено Юни 4, 2006 абе *.ogg знам че е популярен формат,имам Кюбейс,Кул едит,Винамп и прочие и компа каза че незнае как да го плейне деба.или го напръй на МъРъТри или незнам... Цитирай
flash_max Отговорено Юни 4, 2006 Автор Отговорено Юни 4, 2006 абе *.ogg знам че е популярен формат,имам Кюбейс,Кул едит,Винамп и прочие и компа каза че незнае как да го плейне деба.или го напръй на МъРъТри или незнам... ми истегли си конвертор. аз кво да направа 4е не ти тръгва Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 4, 2006 Отговорено Юни 4, 2006 (Редактирано) а ние какво да направим че теб те мързи да го направиш в мп3? или ти се вижда трудно иначе е яко.....особено там дет.....оле кви неща правил алкохола Редактирано Юни 4, 2006 от stratocaster Цитирай
Recommended Posts