Ivaylo Demidov Публикувано Януари 12, 2012 Публикувано Януари 12, 2012 (Редактирано) http://eu.startech.c...verter~SPDIF2AA Момчета, трябва ми нещо такова- сега обяснявам защо! Имам външна карта която има stereo аудио изход стереожак балансиран и отделно spidif изход на RCA- искам да пренасоча към един от двата само барабани за синхрон на сикуенснати барабани към барабаниста ни, който свири с тригерирани, като по този начин записаните ги чува само той, а тези които свири влизат в общия микс за повече живот на изсвирването! Хрумката ми е дигиталния изход да го направя аудио и да го ползвам за отделен изход само за барабаните! Предполагам може да се направи и с дигитален усилвател за слушалки, който взима директно сигнала от spdif-а- и така става но май това е по-сложния начин!. Ако някой знае по-практично решение да казва! Мерси! Понеже аудиото е през Сонар мултитракнато и с външна аудиокарта (с лаптоп работим) мислех си да сложа единия изход на латопската аудиокарта, но там проблем се оказва, че едната ползва asio драйвери, а другата само wdm- не съм пробвал да направи всичко на wdm...ще ръчкам , но някой ако има опит да казва! Забравих да добавя, че такова чудо ( посочения линк ) не мога да открия в българия посмъртно нищо подобно! Отбелязвам, не трябва да е usb или нещо такова, а напълно самостоятелно устройство със захранване! Редактирано Януари 12, 2012 от Ivaylo Demidov Цитирай
Recommended Posts