ra40ni Публикувано Януари 7, 2012 Публикувано Януари 7, 2012 Здравейте ! Случайно попаднах на този форум. Сигурен съм, че темата вече е повдигана, но понеже не съм много в час и ми трябват по-простички обяснения за някои работи. Имам keyboard с MIDI Out. Искам да го свържа към PC. Ползвам програма Cubase, там има приложение Pitch Correct за коригиране тоналността на глас. До колкото разбрах един от най-лесните начини за свързване на Keyboard към PC е чрез кабел Midi - to - USB. Та...въпроса ми е такъв - Когато свържа устройството към компютъра ще ми трябват ли някакви драйвъри и ще е нужно ли да правя някакви по специални операции, или ще мога направо да го ползвам по предназначение ? Цитирай
pentecost Отговорено Януари 8, 2012 Отговорено Януари 8, 2012 Относно драйверите - да,ще ти трябват допълнителни драйвери ако връзката е midi to usb.ASIO4ALL стават,намаляват значително латенцията.Успех! Цитирай
Recommended Posts