niki123bg Публикувано Януари 13, 2005 Публикувано Януари 13, 2005 Крайно време е и аз да се разпиша с нещо тука Това е началото на едно парче на адаша Николо Паганини което много ме кефи. Знам, че не го свиря особено добре, но няма да се оправдавам Ето го и него: 24caprice_niki.mp3 Както казва другият адаш "Джангър и металщина" Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 Ееееее Паганини е велик!!!!Кофтито е че , малцина са тези които могат да стигнат неговите висини.Голям виртуоз.Супер е че си се заел с такова тежко начинание и гледам се справяш , но мисля че може да го изсвириш и по добре .....Не искам да играя ролята на съветник , но си мисля че може би ще е хубаво да го посвириш много бавно и постепенно да кчиш скороста.Иначе гледам че чувството си го усетил ) Успех!!!!!! Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 Ееееее Паганини е велик!!!!Кофтито е че , малцина са тези които могат да стигнат неговите висини.Голям виртуоз.Супер е че си се заел с такова тежко начинание и гледам се справяш , но мисля че може да го изсвириш и по добре .....Не искам да играя ролята на съветник , но си мисля че може би ще е хубаво да го посвириш много бавно и постепенно да кчиш скороста.Иначе гледам че чувството си го усетил ) Успех!!!!!! Напротив, благодарен съм за всеки съвет Зная, че трябва да отделя време и да го свиря по-бавно за да се получи точно и чисто. За съжаление не съм хващал китара за 2 поредни дни от повече от 10 годинки и в момента се опитвам да обясня на лявата и дясната си ръка, че са един отбор, а не играят една срещу друга Не е и особено близко до оригинала, защото го свиря по спомени и ме мързи да изровя нотите, но така си ме кефи, само ще се опитам да го изсвиря по-добре. Благодаря за пожеланието Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 (Редактирано) Идеята да се направи нещо на Паганини е повече от прекрасна! Ама наистина - испускаш мънички части от фразата към края, дай си повече свобода на дясната ръка, малко picking... Надявам се, че приемаш съвета като нещо с позитивно отношение към теб. Успех!!! И... !!! Редактирано Януари 13, 2005 от Steve_Vai Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 ...... и щях да те питам с какво си записвал ... каква китара , какъв ефект .... ако не е тайна де Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 Steve_Vai Мерси, ще се опитам DeathZone Много съм заблеян, забравих да напиша Значи записът е с Yamaha RG420S -> VAmp2 -> директно в звуковата карта. Иначе ползвах Cool Edit Pro. Няма никаква допълнителна обработка на звука - всичко е само ефекти от vamp-а. Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 мене ми харесва как е станал звука Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 мене ми харесва как е станал звука Определено радва ухото! Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 ники още не си готов за това, но нали се учим де предложението за по-бавно просвирване е пътя за всеки музикант. стремежа за скорост и малкото внимание към чистотата разваля един музикант. блендата е мн добра според мен Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 Мдам... Определено не съм готов, но това не значи че не трябва да се опитвам Казах, че няма да се оправдавам, но все пак ще го направя По коледа си купих процесорчето (вамп2-а) с цел да започна отново да свиря и като цяло това се получава - звукът ме мотивира, но за съжаление до вчера успях да отделя общо само няколко часа за свирене. Повечето време прекарах във търсене на софтуер и плямпане във форума Както и да е - и това не е загуба, научих много неща За съжаление след прекъсване от няколко години, няколко часа свирене не помагат особено много Въпреки това реших да го запиша и да го постна това животно за да се мотивирам допълнително да продължа. А сега мисля да посвиря. Както много обичаше да драска един мой мъчител - "да се изсвири поне 100 пъти" Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 охххххххх тва със софтуера ми е много познато и аз съм тоест бях зарязал инструмента с тия работи, но какво да се прави после пак се връщаш и така живота е процес. както обичам да казвам живота е неизлечима болест, завършваща фатално/със смърт/ затова нека преболедуваме добре Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 Пак не стигнахме до свирене. Стигнахме до Арена за да гледаме Бандата на Оушън 2. Но ... такъв е живота Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 качеството е ужасно не ти я препоръчвам Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 Мдам... Субтитрите на места тотално липсваха, особено много се губеха думи с буквичка "х" в тях И имах чувството че гледам divx... Но филмчето не е лошо Цитирай
jFog Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Идеята е ДЦЪН!!!Реализацията може би понакузва .Ния се плашуънкаш, нали сега опресняваш.Винаги съм мислил обаче ,че компанията на барабани радва много по вече ухото особенно когата става въпроз за такива неща. п.с. Вамп-а ТРОШИ , МАЧКА,ЦЕПИ и МЕЛИ!!!!!!!!! Много метал има в него Цитирай
Recommended Posts