Vik_the_head Публикувано Декември 21, 2011 Публикувано Декември 21, 2011 Здравейте , Моля за съвет кое от двете да избера .Casio CDP 200 P или Yamaha P95B Бюджета за съжаление позволява този ценови клас .Инструментът ще се използва за упражнение в домашни условия от сина ми, който учи в музикално училище специалност контрабас ,но сега е в 9-ти клас и имат задължително пиано като втори инструмент . Благодаря предварително за съветите Ви ! Цитирай
Vik_the_head Отговорено Декември 22, 2011 Автор Отговорено Декември 22, 2011 (Редактирано) Здравейте , Моля за съвет кое от двете да избера .Casio CDP 200 P или Yamaha P95B Бюджета за съжаление позволява този ценови клас .Инструментът ще се използва за упражнение в домашни условия от сина ми, който учи в музикално училище специалност контрабас ,но сега е в 9-ти клас и имат задължително пиано като втори инструмент . Благодаря предварително за съветите Ви ! Хайде бе хора .Моля за съвет ! Спешно трябва да реша . Редактирано Декември 22, 2011 от Vik_the_head Цитирай
los vlados Отговорено Декември 22, 2011 Отговорено Декември 22, 2011 Yamaha та е с добър звук и Graded-Hammer-Standard-Tastatur което е важно, лека е и е лесно преносима.Приятелка имаше подобно и беше доволна.За Casio не знам изглежда, че има доста повече функций, но до колко реално вършат работа не бих могъл да ти кажа. Знам за евентуални проблеми с говорителите на Casio. Ако те интересува пиано , аз бих се спрял на Ямаха, няма SD карта или USB , но има MIDI така че пак има връзка към компютър. Цитирай
Vik_the_head Отговорено Декември 26, 2011 Автор Отговорено Декември 26, 2011 Yamaha та е с добър звук и Graded-Hammer-Standard-Tastatur което е важно, лека е и е лесно преносима.Приятелка имаше подобно и беше доволна.За Casio не знам изглежда, че има доста повече функций, но до колко реално вършат работа не бих могъл да ти кажа. Знам за евентуални проблеми с говорителите на Casio. Ако те интересува пиано , аз бих се спрял на Ямаха, няма SD карта или USB , но има MIDI така че пак има връзка към компютър. Благодаря на los vlados за отговора ! Ще съм Ви благодарен, ако има и други мнения. Поздрави и Честито Рождество на всички ! Цитирай
emo77 Отговорено Януари 25, 2012 Отговорено Януари 25, 2012 korg ps 170s разгледай го около 1000лв и е много качествено Цитирай
Recommended Posts