pesheff Публикувано Декември 20, 2011 Публикувано Декември 20, 2011 Не мисля, че това е темата.. Но да си дойдем на въпроса Здравейте всички! Аз съм млад рапър нуждаещ се от човек, който ще изработва бийтове за мен и моята компания. Занимаваме се сериозно, имаме 5-6 проекта в разработка и 1 свършен, който не се получи много добре. Отностно желаещите.. нямам претенции, кой какъв е и на колко години е.. единственото което ме интересува е да прави добри бийтове, който да се връзват на текста Който иска може да ме потърси в скайп ninjaftw1337 . Благодаря за отделеното време, надявам се да се намери човекът за мен Цитирай
Pinky Отговорено Януари 10, 2012 Отговорено Януари 10, 2012 (Редактирано) Имам доста опит в сферата. Също така, нямам нищо против да дам едно рамо за каузата. НО!!! Преди всичко живо ме интересува за какъв тип хип-хоп говорим. Кажи ми конкретно с какъв хип-хоп се занимаваш - какви са лириките, какъв flow практикуваш и какъв тип бийтове искаш да използваш. Защото няма смисъл човек да се занимава с нещо, което противоречи на личната му философия, а аз определено нямам интерес да се излагам с crunk, post-NY и прочее разновидности. Като цяло pop-hop бийтмейкър не мога да бъда, а и такъв не ви трябва, понеже тези типове бийт не се създават, те се нахвърлят отгоре-отгоре, а това го може всеки. Редактирано Януари 10, 2012 от Pinky Цитирай
Recommended Posts