Дарко Публикувано Декември 20, 2011 Публикувано Декември 20, 2011 Здравйте! Колебая се между- Hollywood Strings and Hollywood Brass Bundle или ORCHESTRAL STRINGS +Vienna Dimension Brass на Vienna Symphonic Library Струват доста пари затова гледам да събера ,колкото се може повече отзиви. Ако някой е ползвал нещо от тези неща, ще се радвам да ме посъветва. Благодарско! Цитирай
martist Отговорено Декември 27, 2011 Отговорено Декември 27, 2011 Такаааммм, Без да обявявам война ( но гледам не много хора си имат хабер точно от тия библиотеки ) на мен ми допада повече като звук Виената. Сега по същество: 1. По мое мнение Холивуда звучи типично по-американски както сме свикнали да ги слушаме по филмите, а Виената си е типичната виенска филхармония. 2. За мен Виената звучи по реалистично от Холивуда. Чуват се повече "артефактите" от лъковете и струните и тялото на цигулките например. Брас секцията звучи покъртително!!! 3. Ако ще пишеш пратитури със Сибелиус да речем взимай Виената, която върви с Виена Инструментс и когато напишеш легато в сибелиуса ( било с букви или с дъгичка ) автоматически софтуера Виена Инструментс превключва артикулациите. Това важи за всеки инструмент и всяка артикулация: кон леньо, стакато, понтичело и т.н. Това спестява толкова много време и не секва никакво вдъхновение! 4. Минус при Виената е че няма вибрато, но гледах клипчета как се прави, ама сега не мога да го намеря (Не че при Холивуда има, но по спомени има някаква артикулация Еспресиво, която наподобява... 5. При легато щрих Виената е монофонична демек не трябва да има дивизи. Като е включен този щрих при първи цигулки и кларинет да не ти описвам за какво извайване на мелодията става дума!!! 6 В момента при поръчка на Виена получаваш Екстендет лайбрари ФРИЙ!!! Поне така пише...а това са ти още куп нужни щрихи! Поръчвай смело и давай отзиви! Поздрави Цитирай
мегатон Отговорено Декември 29, 2011 Отговорено Декември 29, 2011 ORCHESTRAL STRINGS +Vienna Dimension по прнцип Но е добре да упоменеш за какъв вид музика или композиции ще се ползва въпросното VST За да получиш максимално точния и верен отговор Цитирай
Дарко Отговорено Декември 31, 2011 Автор Отговорено Декември 31, 2011 Взех си неща на Виената и от както я инсталирах почти не съм спал.Много зарибява! А най - хубавото е че самите плеари ( безплатният и прото) са невероятни и позволяват много къстъмизации! Мерси за мненията Цитирай
Recommended Posts