stan4oo Публикувано Май 29, 2006 Публикувано Май 29, 2006 Искам да си взема миди клавиатура. Не искам да е някаква професионална и много скупа. Нещо до 150 лева. Какво можете да ми препоръчате? Аз не разбирам от миди клавиатури, но от това което четох и хората които питах ми стана ясно, че е хубаво една миди клавиятура да е динамична, да има възможност за педал и пич уеел? Можете ли да ми предложите някаква миди клавиатура до 150 лева? това гледах в интернет: http://www.academicsuperstore.com/market/m...romocode=ce08Q9 малко по скъпо е от 150 лв но съм готов да ги дам ако е добро Кои марки са добри за миди клавиатури? Чувал съм че Еволутион и М-Аудио са добри? Каква е раъликата между другите марки? Цитирай
NoSoul Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Не мога да ти препоръчам определен модел, но потърси следните функции: *Динамична клавиатура *съразмерни клавиши(има много клавиатури с по малки клавиши) *Пич колело *Мод колело *възможност за педал Цената е според зависи. Успех. Цитирай
Recommended Posts