Baphomet Публикувано Май 27, 2006 Публикувано Май 27, 2006 Група Скрипец. 3 песнички. http://www.purevolume.com/skripec Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 (Редактирано) Група Скрипец. 3 песнички. http://www.purevolume.com/skripec АХАХАХАХА!!! РУЛИРА!!!! МУХАХА, БУХАХА, ГРУХАХА! :green: Просто ме разкъртихте! Не се бях хилил така откакто слушах за първи път Хитрите мечоци! Само така! П.П. Соло китариста ми става любимец! "Бате Момчи Слона" ми е фаворита - пилотно парче! Редактирано Май 27, 2006 от icho7ryches Цитирай
Quad Damage Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 ХАХАХАХАХА ...ТВА Е ХИПЕР МЕГА ТУРБО ИНЖЕКЦИОН С НИТРО ОКСИД БРУТАЛНООООО тая музика наистина върши работата с фитнеса ,щото от толкоз хилене ми се стегна корема...след като чух нещата веднага започнах работа над делтовидните и пектурални мускули...НЕДИК Е РУС ХИМИК ХАХАХА направо ми изпълнихде душата... Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 ХАХАХАХАХА ...ТВА Е ХИПЕР МЕГА ТУРБО ИНЖЕКЦИОН С НИТРО ОКСИД БРУТАЛНОООООтая музика наистина върши работата с фитнеса ,щото от толкоз хилене ми се стегна корема...след като чух нещата веднага започнах работа над делтовидните и пектурални мускули...НЕДИК Е РУС ХИМИК ХАХАХА направо ми изпълнихде душата... внимавай да не си разтегнеш стерноклейдомастуидеуса сори за оф-а ама докато се науча да го произнасям хехе, кога ше се науча да го пиша Цитирай
Quad Damage Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 аууууу ам ша тряаа да внимаам. Колеги в тоя форум я не са занимаайте с глупости кат свирене ами марш у фитнеса уа! понеделник -гърди / трицепс сряда - гръб / бицепс петък -крака креатин+глутамин+хормон на растежа+клембутерол + кви ли още не мухерии=на някав изрод недомутирал от Х мен хаха :killyou: ха Цитирай
RockoBG Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 НЕДИК Е РУС ХИМИК ХАХАХА Кой се сети да възпее победителя в конкурса за мъртви мозъчни клетки... Цитирай
Recommended Posts