Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте отново!

Реших да се изпробвам да посвиря нещо различно от това, което до сега съм правила, както и да махна праха от миди клавиатуратра, та се роди ей това:

Ще се радвам да чуя мнения и градивни критики :))

Поздрави,

Марина

Отговорено

Много ме кефят паузите :)

Готино е парчето, с кафенце много добре върви, определено. Ама ми липсва някаква плякаща китара да се чува нейде отзад. Що не вземеш да драснеш някакви вокали отгоре? Видяхме вече, че се справяш и с това ;)

Отговорено

За вокалите си го мислех, но нямам микрофон, пък с вградения на лаптопа - не е готино (освен ако не е като онова видео). За китарата - кабелът ми се прецака :D

Но благодаря все пак, ще пробвам по - нататък. :)

Отговорено

Рядко успявам да изслушам цяла авторка песен в този форум - БРАВО!!! Парчето е много свежо и предава много приятно настроение. Аз лично нищо не бих променил, но ако слагаш вокали измисли текст, който да се връзва със свежото настроение, което внася парчето.

Поздрави!!!

Отговорено

KingdomX, Dan - благодаря! :)

Вокалите по - скоро щяха да са като фразички, а не цял конкретен текст. Но за момента ще се концентрирам върху други няколко песни, а нататък може и да продължа с тази, кой знае.

Dan, това е най - важното, никога да не спираме... А когато има и кой да ти каже добра дума, това действа мотивиращо :)

Отговорено

Супер си Мъри!

От два дена се каня да му запиша един бас,който ми дойде на акъла докато го слушах още първия път,просто да чуеш като идея , ама така и не ми остава време.

Отговорено

О, драскай, ще се радвам! Когато имаш време, нямаме бърза работа :)

На мен обикновенно бас секциите ми куцат, просто защото никога не съм свирила на бас. Уж гледам да докарвам поне баса и касата, но в повечето случаи става скучничко. В този случай пак има бас, но е колкото за цвят.

Същата работа ми е и с брас секциите, трябва да взема да се ограмотя как би трябвало да звучат, за да мога да ги и пиша (свиря) автентично :)

Отговорено

Хехе, гледам да поддържам нивото и на двете :) Макар че попринцип съм свирила доста повече на пиано, отколкото на китара... :)