BWC Публикувано Декември 11, 2011 Share Публикувано Декември 11, 2011 Здравейте , Станах горд притежател на горепосоченото устройство но имам малък проблем първо да спомена че нямах проблеми с инсталацията да софтуера и подкарах всичко както му е ред и съм доста доволен от получения резултат. проблема ми е че гитар риг-а аутпут сигнала винаги е през устройството където вклучвам мониторите ми , а колкото и да се мъча звука от компютъра ми и (видео плеари , Ю тюб и т.н.) и гитар про-то немога да го подкарам от аутпута на берингера.Доста досадно е да чуваш това което тр да изсвириш през спийкарчетата на лаптопа. Крайната ми цел (ако е възможно ) е да направя така че когато берингера е вклучен по дефолт всичкия звук от каквото и да е на компа да излиза от него а не от оут-а на компа , а когато го изключа всичко да се връща постаро му . Благодаря ви , ИЛИЯ П.С. Ако някой се чуди дали да си вземе подобно нещо за свирене през компа препоръчвам го с 2 ръце. 8 мс латенция и отсъствие на шум за 80 лв си е оферта ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bghack Отговорено Декември 11, 2011 Share Отговорено Декември 11, 2011 Може да пробваш, да влезеш в Control Panle-->Sound-->Playback и там би трябвало да ти излезе устройството на Behringer като нова звукова карта ,и цъкни нея с десен бутн и после маркирай на Set as Default Playback Device и това би трябвало вече всичко от компютъра ти да излиза през Behringer-a, каквото и да е. Само да допълня това ще стане само на Vista или на Windows 7. За XP не съм много сигурен как се оправяше това Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Декември 11, 2011 Автор Share Отговорено Декември 11, 2011 за съжаление съм на ЕКС ПИ ; ( пробвах да се ровъчкам в Панела и намерих деваис-а и ми каза че работи нормално но така и не успях да го направя дефолт деваис Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Декември 11, 2011 Автор Share Отговорено Декември 11, 2011 пфф жидях че имам 2 аудио ин-а за мониторите но все пак оут-а ми е за записване ... проблема си остава Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts