YJM Публикувано Май 25, 2006 Публикувано Май 25, 2006 Някой тествал ли е Zoom G7.1UT и какви са впечатлениеята му? Чакам да ми го донесат след 10-на дни и е малко късно за връщане назад, но все пак... Нямам много впечатления от Zoom, но е с нов чип ZFX-3 - a 32-bit DSP, A/D Conversion: 24bit, 64times over-sampling ●D/A Conversion: 24bit, 128times over-sampling... 12AX7 рампи... на думи звучи доста обещаващо.
stratocaster Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 Zoom, но е с нов чип ZFX-3 - a 32-bit DSP, A/D Conversion: 24bit, 64times over-sampling ●D/A Conversion: 24bit, 128times over-sampling... 12AX7 рампи... нещо не ми вдъхват доверие такива думи. ама никак даже с един ожулен метал зон и с едно кубе се изкарва в пъти по-брутален звук а това че 'процесора има лампа' - просто рекламен трик
peshoy2k Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) честито, като го получих пиши впечатления преди няколко дни го разглеждах по нета, но зулум не ми вдъхва доверие като марка, но де да ги знаеш, лампи, нови конвертори, туй-онуй Редактирано Май 26, 2006 от peshoy2k
LOE Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Някой тествал ли е Zoom G7.1UT и какви са впечатлениеята му?Чакам да ми го донесат след 10-на дни и е малко късно за връщане назад, но все пак... Нямам много впечатления от Zoom, но е с нов чип ZFX-3 - a 32-bit DSP, A/D Conversion: 24bit, 64times over-sampling ●D/A Conversion: 24bit, 128times over-sampling... 12AX7 рампи... на думи звучи доста обещаващо. Ти ще си първия тей като гледам, аз лично нямам много високи очаквания, за тия пари е можело да си вземеш бос гт8 - може и да няма лампи но в момента по добро от него няма.
Sieger Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Една лампа няма да промени звука кой знае колко, да не кажа хич Имах аз горчив опит с "сензационния" Gainiac 2 на Rocktron, който не само че звучеше по зле от DS-1 пуснат директно в лайн ин-а на картата ми, а и беше леко паянтов. Сподели какви парички си дал за този Зуум?
MDFk Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Zoom, но е с нов чип ZFX-3 - a 32-bit DSP, A/D Conversion: 24bit, 64times over-sampling ●D/A Conversion: 24bit, 128times over-sampling... 12AX7 рампи... нещо не ми вдъхват доверие такива думи. ама никак даже с един ожулен метал зон и с едно кубе се изкарва в пъти по-брутален звук а това че 'процесора има лампа' - просто рекламен трик И все пак ти къде го пробва? Колкото и рекламен трик да е това с лампата, може да извадят заек от шапката с това поколение Зуум. Можеш да твърдиш обратното само ако си пробвал, а по това че не си споменал смея да твърдя, че надали си. Никой във форума не е. По какъв начин написаното от теб е отговор на "пробвали ли сте?" Още, допусна ли че ако си е позволил такъв процесор може би човека кубе си има? @LOE - ти откъде знаеш че не го е взел на далавера? Това също не е отговор на въпроса на YJM. Общо взето - @stratocaster @LOE - гроздето е кисело, а? В интерес на истината никой, включително и аз, нямаме право да вземаме отношение! Само Seiger пише че може и да е минавка, но и той не може да е сигурен. Темата се затваря, за сега. YJM да ми пише ЛС като си получи процесора(със здраве да го ползваш, и той да е здрав и безотказно да работи!), за да бъде първия наистина знаещ става ли или не става.
Recommended Posts