Glacierise Публикувано Януари 12, 2005 Публикувано Януари 12, 2005 Глейте кво предлагам: Да запазиме най-големата репетиционна, дето има, за една цяла вечер - всеки петък примерно. Ще сме сумати народ (поне 10) и ще ни излезе тънко. И вътре за 5-6 часа да свириме като идиоти, и да пиеме бира! Мега яко просто може да стане! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 да но да се уточни какво ще се свири преди това Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 12, 2005 Автор Отговорено Януари 12, 2005 Ми кой квото си може! За всеки - по равно време По-свободно трябва да е Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 (Редактирано) е добре де, но номера е да не си свири всеки неговото а всички заедно. поне да се определи стилово кво ще бъде , щото иначе не е джем а е какафония пък може и да греша всъщност, аз имам доста криво виждане за нещата, да кажат разбирачите... аз мога да се включа като публика, колко пари ще е билета Редактирано Януари 12, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 е добре де, но номера е да не си свири всеки неговото а всички заедно. поне да се определи стилово кво ще бъде , щото иначе не е джем а е какафония пък може и да греша всъщност, аз имам доста криво виждане за нещата, да кажат разбирачите... аз мога да се включа като публика, колко пари ще е билета Ни съ Пудигравай с Нъродъ! Цитирай
Rust Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 може пускайте оферти къде обаче .... и ще се моля да не е ден преди изпит а тези на които не им е дошло времето да свирят - може да вземем една скара отвън за който чака :Р Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 12, 2005 Автор Отговорено Януари 12, 2005 Абе идеята не е да свириме всичките едно нещо Всеки си свири неговата си простотия, а другите слушат и купонясват и така! Цитирай
Delyan Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 а тези на които не им е дошло времето да свирят - може да вземем една скара отвън за който чака :Р Идаааааа... кога това ... ама къде ... да кажете ей!!! :green: Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 12, 2005 Автор Отговорено Януари 12, 2005 Аз предлагам да го праиме секи петък Е, ше пробваме с един, като начало. Който се сеща за достатъчно голема репетиционна - да сбере ПОНЕ 10 маймуни, да каже. Май тая на бул. Черни връх ще стане. Тя и иначе си била яка, разправят, още не съм пробвал. Или в М&Д? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 ПиДжей Саунд е най-голямата в която съм ходил. ще събере 15 човека без проблем. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 12, 2005 Автор Отговорено Януари 12, 2005 (Редактирано) При Пламен ли бе? Как ше се сбереме там толко народ?! Редактирано Януари 12, 2005 от Glacierise Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 ми това е най-голямата където съм бил , ЕмЕнДи е доста по-малка... Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 13, 2005 Автор Отговорено Януари 13, 2005 Ми мойте спомени от М&D-то за като че беше по-голяма... А Президент-а? Цитирай
Recommended Posts