Jump to content
Българският форум за музиканти

нова китара


Recommended Posts

Здравейте съфорумци.

 

 

      Вчера получих новата си китара ( фендер американ делукс страт H С С ). Китарата е невероятна като звук, гриф И всичко останало, но нали съм си карък, имам един проблемец. Ръчката на тремолото е поп-in И като я вкарам додолу идва прекалено ниско до тялото И става много неудобна за хващане И за ползване. Но това не е големият ми проблем. Него го реших, като просто не вкарвам ръчката додолу. Това което много ме дразни е че като вкарам ръчката има луфт, И когато я ползвам не я усещам като хората, предполагам ме разбирате за какво ви говоря. Та мисълта ми е знае ли някои алтернативен вариант, докато си дойда в България да уплътня някакси ръчката, защото така не може да се свири. За момента навих тънък конец в основата на ръчката И го намазах с лак за нокти.Така уплътнява добре И се върти добре, но не знам докога ще издържи. Не мога да повярвам, че на толкова скъп И професионален инструмент са се изложили с толко елементарно нещо като луфт на ръчката. Както И да е. В момента не съм в БГ И скоро няма да си идвам, така че се нуждая от временно решение. Ако някои има идеи, моля да ги сподели. Благодаря!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

The 2010 American Deluxe Stratocaster features a pop-in tremolo arm that mounts in this tremolo block. There are adjustment screws on the tremolo block that adjust how easy or hard to make the tremolo arm pop-in as well as how easy or hard it is to swing the tremolo arm out of the way.

http://www.deluxeguitar.com/119/fender-american-deluxe-statocaster-2-point-synchronized-tremolo/

 

http://www.fender.com/community/forums/viewtopic.php?f=6&t=37148

 

Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти страшно много за инфото. Свалих тремолото и видях и втория винт за настройка на ръчката. Направих я И сега е перфектна, точно както я искам, а И луфта изчезна. Благодаря още веднъж. :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако не знаеш това е човека тремоло не знам дали някои е сменил повече калер тремола от него можеби е наи големия има разбирач :) и напълно вярно те опътил :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се че всичко с ОК. :)

Фендер американ делукс е страхотна китара, наслаждавай и се и със здраве да си я ползваш. :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.