chopinrock Публикувано Ноември 29, 2011 Share Публикувано Ноември 29, 2011 Здравейте съфорумци. Вчера получих новата си китара ( фендер американ делукс страт H С С ). Китарата е невероятна като звук, гриф И всичко останало, но нали съм си карък, имам един проблемец. Ръчката на тремолото е поп-in И като я вкарам додолу идва прекалено ниско до тялото И става много неудобна за хващане И за ползване. Но това не е големият ми проблем. Него го реших, като просто не вкарвам ръчката додолу. Това което много ме дразни е че като вкарам ръчката има луфт, И когато я ползвам не я усещам като хората, предполагам ме разбирате за какво ви говоря. Та мисълта ми е знае ли някои алтернативен вариант, докато си дойда в България да уплътня някакси ръчката, защото така не може да се свири. За момента навих тънък конец в основата на ръчката И го намазах с лак за нокти.Така уплътнява добре И се върти добре, но не знам докога ще издържи. Не мога да повярвам, че на толкова скъп И професионален инструмент са се изложили с толко елементарно нещо като луфт на ръчката. Както И да е. В момента не съм в БГ И скоро няма да си идвам, така че се нуждая от временно решение. Ако някои има идеи, моля да ги сподели. Благодаря!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobobby Отговорено Ноември 29, 2011 Share Отговорено Ноември 29, 2011 The 2010 American Deluxe Stratocaster features a pop-in tremolo arm that mounts in this tremolo block. There are adjustment screws on the tremolo block that adjust how easy or hard to make the tremolo arm pop-in as well as how easy or hard it is to swing the tremolo arm out of the way. http://www.deluxeguitar.com/119/fender-american-deluxe-statocaster-2-point-synchronized-tremolo/ http://www.fender.com/community/forums/viewtopic.php?f=6&t=37148 Успех. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chopinrock Отговорено Ноември 30, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 30, 2011 Благодаря ти страшно много за инфото. Свалих тремолото и видях и втория винт за настройка на ръчката. Направих я И сега е перфектна, точно както я искам, а И луфта изчезна. Благодаря още веднъж. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
moda75 Отговорено Ноември 30, 2011 Share Отговорено Ноември 30, 2011 ако не знаеш това е човека тремоло не знам дали някои е сменил повече калер тремола от него можеби е наи големия има разбирач и напълно вярно те опътил Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bobobby Отговорено Ноември 30, 2011 Share Отговорено Ноември 30, 2011 Радвам се че всичко с ОК. Фендер американ делукс е страхотна китара, наслаждавай и се и със здраве да си я ползваш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chopinrock Отговорено Декември 2, 2011 Автор Share Отговорено Декември 2, 2011 Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts