rudibass Публикувано Май 24, 2006 Публикувано Май 24, 2006 песни4ката е написана за една моя бив6а мн голяма лиубов ....а се оказа 4е върви при пове4ето от :inlove: жените..песента е във muzikant.org@gmail.com паролата е в темата na axe ..а лейбъла е rudibass....с уважение... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 браво човече..... преди време и аз бях написал една песен за една девойка и си обещях да не пиша повече ......иначе много лична песновка Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 Браво пич!!! Супер е!! Напомнями на някой от добрите песни на Атлас!!! Цитирай
LOE Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 хохохо скоро и аз мисля да запиша една песен на подобна тематика... :twisted: :twisted: Цитирай
rudibass Отговорено Май 25, 2006 Автор Отговорено Май 25, 2006 мерси много за вниманието ...радвам се 4е ви харесва ....на пове4ето ми приятели се струва доста сладникава музикада дето права но за сметка на това се радвам на много йенско внимание.....ха ха ха Цитирай
tocata Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 (Редактирано) Песента е мн.добра ,хареса ми, важно е фенки да има ,,,,,,,,,,,, Редактирано Май 25, 2006 от tocata Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 Ей пич песничката е екстра!!! Наистина напомня песничките на Атлас После свиренето не помагало с жените....... Солцето кефи обаче е прекалено кратко..... Цитирай
rudibass Отговорено Май 25, 2006 Автор Отговорено Май 25, 2006 между другото да ви призная за тези песни се събрахме доста ударна група и при това мн мн добри приятели....аз*мене ме мани* ,китариста е известен у форума Делян *негова е заслугата за звука на пар4етата*,клавириста на Ани Лозанова *негови са аранжиментите на някои от пар4етата* и барабаниста на попкорн...*бив6ия де* и не на последно място вокала Боби който пее мн добре там...сега мисля 4е се занимава не6то с Васил Пертов...май му е бек вокал...и ходат по пияно барове да тресат...хе хе Цитирай
Ivan Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 Поздрави за парчетата'..да излъжеш от любов' сега я чувам за първи път и ме радва,както и фенския ти начин на изразяване Цитирай
mike_portnoy Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 Браво човече, чух и другите две парчета и съм много впечатлен, определено много женски сърца можеш да плениш с тях... Цитирай
Recommended Posts