мейдънчето ^^^ Публикувано Ноември 25, 2011 Публикувано Ноември 25, 2011 Здравейте От 8 години пея в един детско-юношески хор (сега съм на 18), пяла съм и други неща (в мюзикъли; за кеф - караокета...). Гласа ми е алтов (както викат за по-лесно в хоровете на мецосопрана). Обаче почти никога не съм се занимавала със сериозно солово (поп) пеене. В хора са ми давали разни сола, които обаче или са били за класическа постановка, или са били детски песнички, в мюзикълите съм пяла соло на Aquarious от "Hair" и преди това разни детски песнички в "Пипи дългото чорапче". С една дума - манджа с грозде. Веднъж по случайност попаднах при един вокален педагог, който ме прослуша и каза, че според него съм повече за песни в стил Anastacia и подобни. На мен обаче нещата въобще не ми звучат по този начин. Преди като съм се записвала съм чувала, че ми липсва сила (мощност) на звука, звучи някак въздушно, но в никакъв случай меко или нежно. Мислех да запиша нещо и да го кача, но нещо с компютъра ми не е наред и при записването И възпроизвеждането на звук пращи прекалено много. На телефона нямам записвачка. Как да разбера какво ми отива да пея? Не искам да ходя при вокален педагог, поне на този етап е невъзможно... Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Ноември 25, 2011 Отговорено Ноември 25, 2011 Ами най-лесно ще е да пробваш и да решиш кое ти харесва-да пееш и като резултат.Каква музика слушаш? Пиши ми на скайп ако искаш да измислим подход . Поздрави. Цитирай
мейдънчето ^^^ Отговорено Ноември 25, 2011 Автор Отговорено Ноември 25, 2011 слушам абсолютно всякаква музика, стига да е качествена опитвала съм различни неща, просто не мога да определя кое ми пасва най-много. Не ми пречи, защото си пея за удоволствие, но мисля, че е хубаво да открия най-после силната си страна Цитирай
SoulSound Отговорено Януари 18, 2012 Отговорено Януари 18, 2012 Здравей мейдънче.Аз търсих моя стил повече от четири години,така че това че все още не си го открил/а,нищо не значи.Този процес е бавен и изисква време,не се отказвай докато не успееш.А гласът ти звучи въздушно защото още нямаш опора,това е нормално за всеки начинаещ певец.С постоянни упражнения,които най-добре да са под надзора на вокален педагог,ще успееш да го оплътниш.Успех ! Цитирай
Recommended Posts