badhabittt Публикувано Май 21, 2006 Share Публикувано Май 21, 2006 дуел м/у warwick thumb 5 string и washburn t 25 по ме влече кум washburn ама нз или и двата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Май 21, 2006 Share Отговорено Май 21, 2006 (Редактирано) Може би този линк ще те откаже от Уоша (ми )...тук-таме, особено думите на Разбойника, хвърлят светлина върху положението с доставката му тук. Ако са докарали, или можеш да си вземеш отвън, честито!...и това ми мнение е безполезно. Редактирано Май 21, 2006 от MDFk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 21, 2006 Share Отговорено Май 21, 2006 (Редактирано) ?! А бре,хора,това са басове от съвсем различни класове - Уоруика е в пъти "по"!!! Ако финансите не са проблем - въобще не се и замисляй - "Warwick"! Edit: Приятел,сигурен ли си,че не си се объркал нещо? Цената на "Washburn"-a е 599.99$ на сайта им,а на "Warwick"-a се движи между 2200$ и 2900$ ?! Аз бих се замислил ДОСТА преди да дам такава сума за инструмент,и то на 17 години(ако е вярна рождената ти дата в профила?)! Редактирано Май 21, 2006 от Mephistofel Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Май 22, 2006 Share Отговорено Май 22, 2006 (Редактирано) Ако говориш за RockBass by Warwick, има резон в питането ти. Иначе Мефистофел наистина е прав - говорим си за друга пАра. едит: RockBass by Warwick Home Page Редактирано Май 22, 2006 от MDFk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 22, 2006 Share Отговорено Май 22, 2006 (Редактирано) "RockBass" нямат Thumb серия. Edit: Пък и в такъв случай е коректно да се поясни точно за какво става въпрос - "RockBass"by Warwick са аналог на "Squier" by Fender,"Epiphone"-te на Gibson и т.н. - вече е по-възможно сравнението,и тогава вече съм по склонен да застана зад "Washburn"-a. Редактирано Май 22, 2006 от Mephistofel Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Май 22, 2006 Share Отговорено Май 22, 2006 Оппппаа. :wall: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badhabittt Отговорено Май 22, 2006 Автор Share Отговорено Май 22, 2006 аз с парите ще се оправя не ме мислете въпроса е че не съм мн на ясно кой ги внася тия марки.... имам познати и в германия и в америка ..... дайете повече инфо някой свирили ли е с warwick и какво мисли за него или за тези които внасят( какво по точно внасят) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Май 23, 2006 Share Отговорено Май 23, 2006 Да,свирил съм с "Warwick",и то конкретно и с "Thumb",няколко пъти и съм изключително доволен от марката.Нямам идея дали ги внася някой официално в България,по-скоро - не.Преди няколко години на едно музикално изложение в НДК имаше "Warwick" басове,даже си измуфтих каталог,ама убий ме- не мога да си спомня на щанда на коя фирма бяха (става въпрос за 2000г.,май)? :think: За момента съм почти сигурен,че нямат официален вносител. Виж тази обява - щом "да не те мислим за парите" - аз бих се замислил относно нея: http://forum.muzikant.org/index.php?showto...0869&hl=warwick . Успех. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 23, 2006 Share Отговорено Май 23, 2006 еми бате 6том си толкоз безпроблемен със мангите уоруика е твоята китара...аз открай вереме ме4тая да си купя седна серия 6 на тъмб ама 2000 долар4ета ми се виждат много за мойте скромни финансови авоари.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badhabittt Отговорено Май 23, 2006 Автор Share Отговорено Май 23, 2006 10x all Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts