peshoy2k Публикувано Януари 11, 2005 Публикувано Януари 11, 2005 една вечер ми щукна да направя едно такова исках да видя дали ша мога да направя изкуствено хорче с един плъгин и ето резултата прилича ли на истинско според вас или да го правя както трябва http://free.data.bg/shirpotreba/class%20blues-mel.mp3 Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 e добре де не сте много отзивчиви ама пък аз съм нахален искам да знам изкуствения хор / хармонайзер/ дали прилича на нещо, друго не ми трябва тоолкова като анализа. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 Ми пич - убаво, ама ноо чистичък звук бе? Некакси неестествено е така Тури некъв блусарски драйв, и ако втвърдиш малко вокала... Станах придирчив нещо Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 абе аз тва го знам за ХОРА питам за ХОРА аз за това съм го постнал другото е пиянска работа хора ме интересува как Ви звучи Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Що не му аднеш малко друмсове? Ще стане много яко с малко драйв, интересни друмсове и басче Мене ме накефи доста Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 20, 2005 Автор Отговорено Февруари 20, 2005 мерси значи хармонайзера звучи като истински хор така ли да разбирам щото досега никой не го е коментирал Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 кефигот е P.S.само клишета използвам триабва да прочета някоя нова книжка,че..... Цитирай
Recommended Posts