Hate Incarnate Публикувано Май 21, 2006 Публикувано Май 21, 2006 Абе хора споделете от каде в Бг мога да си купя B.C. Rich Beast Цитирай
Sieger Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 Икономов май внасяха едно време... Не помня Мисля че AXE имаше известна информация относно B.C. Rich в БГ. Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Май 21, 2006 Автор Отговорено Май 21, 2006 Бях при Икономов ама при него няма.. Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Май 21, 2006 Автор Отговорено Май 21, 2006 Има в музикален център Филибе да но те нямат магазин тука ....или имат в София? Цитирай
Sieger Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 Има в музикален център Филибе да но те нямат магазин тука ....или имат в София? Филибе не беше ли това на ул. Русалка около консерваторията? Цитирай
f1_sound Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Филибе е при нас май бе Майна Ама не съм сигурен Цитирай
vovcho Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Има в музикален център Филибе да но те нямат магазин тука ....или имат в София? Филибе не беше ли това на ул. Русалка около консерваторията? Е сега е момента да дадете линк от бгмапс на тоя магазин, търся го от година поне. Моля ви се Цитирай
f1_sound Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Е гати ако е в Пловдив що не го намирам, Магазина се намира на ул Гео Милев 13 или 14 беше ходих ама нещо не го намерих тази улица е успоредна на бул Лиляна Димитрова Цитирай
TerminalFrost Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Музикален център Филибе са дилъри на B.C. Rich. Преди време имах намерение да си купя, но се отказах, защото ми се стори, че имат голяма надценка, а и тогава внасяха само S.O.B. Guitar Pack. Не знам как е сега, но можеш да провериш: Иван Димитров (Ванко Филибето) - filibe@t-online.de Ники Драгнев - 0888-576857 / dragner2001@hotmail.com www.music-filibe.com Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 Е гати ако е в Пловдив що не го намирам, Магазина се намира на ул Гео Милев 13 или 14 беше ходих ама нещо не го намерих тази улица е успоредна на бул Лиляна Димитрова Аз и там бях човече ама нема магазин там беше неква жена която звънна до Германия и там говори с некав тип който каза че S.O.B. струва 400 евро...или нещо от тоя сорт.... TerminalFrost прав си мисля че има доста надценка!Благодаря за инфото като ходя до София ще трябва да го потърся тоя магазин там.... Цитирай
TerminalFrost Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 (Редактирано) TerminalFrost прав си мисля че има доста надценка!Благодаря за инфото като ходя до София ще трябва да го потърся тоя магазин там.... Не зная дали имат магазин в София. Редактирано Май 22, 2006 от TerminalFrost Цитирай
f1_sound Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Сори за оффа ама да не пиша нова тема Магазин в Пловдив няма така ли или има ама не е такъв какъвто е на снимките в сайта щото на снимките в сайта магазина е доста зареден Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Май 22, 2006 Автор Отговорено Май 22, 2006 Сори за оффа ама да не пиша нова темаМагазин в Пловдив няма така ли или има ама не е такъв какъвто е на снимките в сайта щото на снимките в сайта магазина е доста зареден нема магазин поне аз когато бях немаше мислеха да правят ама като гледам са се отказали наскоро минавах от там и нище мемаше... Цитирай
f1_sound Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 6ет 6ет 6ет иначе сайчето им напудрено шарено и с тези снимки на техницата само лиги ми текът Цитирай
Recommended Posts