Quad Damage Публикувано Май 21, 2006 Публикувано Май 21, 2006 амчиии...туй е поредната хлопаница.Не се препоръчва за млади родилки и пенсионери.Засега треснята е постната в Г мейла,но скоро ще я има и на друго място в нета и ще ви пуснем линк(за тея,които ги марзи да отварят тоз мейл (кат мен)) мухаха дано ви ареса и чакаме фййд бек. :killyou: Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 Хреса ми :) Фуса само бе леко нагнетяващ/ Айде и аз да се включа с директия линк. Значи, треснята можете да чуете/изтеглите и от ТУК! На тази страница има и малко инфо... за който го интересува. :think: jFog, радвам се, че ти е харесало! А какво разбираш под "нагнетяващ фус"? Т.е. че идва малко силничък или нещо в звука не ти допада? :green: Цитирай
jFog Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 с прекалено еднаква сила звучи,чак ми се наби в ушите,може да пробвате да му нарисувате волумето или да е с леки вариации на бързите и бавните части.. викам аз де, няма да се плашункате. Цитирай
bi4o Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 (Редактирано) само искам да кажа, че т'ва паче ме смаза...за сега Without U и I'll Make U Bleed са ми фаворити...особено последното...евала, пичове...наздраве Редактирано Май 22, 2006 от bi4o Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 само искам да кажа, че т'ва паче ме смаза...за сега Without U и I'll Make U Bleed са ми фаворити...особено последното...евала, пичове...наздраве Ха, наздраве, Жоро! Благодаря ти много за положителното мнение, радвам се, че ти е харесала треснята! Аз тъкмо се чудех кво не е наред с парчето, че никой нищо не казва (освен jFog, де, ама той си е редовен както винаги ). Зех да се чудя де се изпокриха всичките тез метъли дето съм срещал във форума. :think: Все пак нали и най-строгите критики и мнения са по-добри от никакви (благодарности на bi4o i jFog ) с прекалено еднаква сила звучи,чак ми се наби в ушите,може да пробвате да му нарисувате волумето или да е с леки вариации на бързите и бавните части.. викам аз де, няма да се плашункате. jFog, благодаря за препоръката, ще видя какво мога да направя с туй фусче, че да не се набива толкоз! Цитирай
bi4o Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Ха, наздраве, Жоро! Благодаря ти много за положителното мнение, радвам се, че ти е харесала треснята! Аз тъкмо се чудех кво не е наред с парчето, че никой нищо не казва (освен jFog, де, ама той си е редовен както винаги ). Зех да се чудя де се изпокриха всичките тез метъли дето съм срещал във форума. :think: Все пак нали и най-строгите критики и мнения са по-добри от никакви (благодарности на bi4o i jFog ) :hello: Цитирай
Trysth Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 На мене, примерно, не ми хареса особено. Нямам конкретни забележки, просто като цяло не ми допадна. И никъде не се крием, просто като не ми харесва, нв виждам смисъл да пиша. Цитирай
radikal_freak Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 на мен пък много ми хареса! и аз така си определям Without U i I'll Make You Bleed като фаворити! давайте само така ! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Добро е, на мен ми хареса, даже много Барабаните някви ваши си семпли ли са? Много реалистично звучат. Китарите им трябва малко амп симулация, ама и така стават. Стилово хард-кор елементите ми идват в повече, но както се казва "повредата си е в моя телевизор". Бравус за усилията! Цитирай
don_pepinio Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Браво,много яко!И на мен ми звучат като истински! Цитирай
Лелдорин Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 icho7ryches може ли да направиш скрийншот със пресета в гитар риг 2 и да ми го пратиш на имейл?в смисъл да хванеш ефектите който си наредил. Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 (Редактирано) icho7ryches може ли да направиш скрийншот със пресета в гитар риг 2 и да ми го пратиш на имейл?в смисъл да хванеш ефектите който си наредил. - Лелдорин - Хей, мен - ще ти пратя, бре (щом толкоз те кефят китарките ). Ама в профила ти няма линк за имейл (не си го дал явно), тъй че турни си го в профила или ми го прати на ЛС.... П.П.( :think: то пък и едни настройки... ) На мене, примерно, не ми хареса особено. Нямам конкретни забележки, просто като цяло не ми допадна. И никъде не се крием, просто като не ми харесва, нв виждам смисъл да пиша. - Trysth, човече, нали идеята на цялата работа е да си изказваме мнението, без значение дали то е положително или отрицателно - важното е все пак да бъде в една или друга степен креативно! А щом изобщо си отворил темата и си чул парчето - няма начин да нямаш абсолютно никакво мнение по въпроса. И накрая - благодаря ти, че все пак го сподели с нас, оценявам го! А, наздраве! - radikal_freak, благодаря ти за подкрепата! Радвам се, че и новото парче ти е харесало! П.П. :think: Дано наистина да успеем да заформим нещо заедно, въпреки, че май не се очертава да е твърде скоро. Барабаните някви ваши си семпли ли са? Много реалистично звучат. Китарите им трябва малко амп симулация, ама и така стават. Стилово хард-кор елементите ми идват в повече, но както се казва "повредата си е в моя телевизор". - Dylan_101, благодаря за мнението! Барабанките са редени с Drumkit From Hell 2, а после има и малко заигравка с еквалайзерите в отделните канали... Уф.. за тез китарки (аз още се чудя, че Лелдорин толкоз се кефи) ми като нямам кубенце ( :wall: ) се опитвам с Guitаr Rig-a да направя нещо.... :think: и... абе, къв хард-кор, бре?! то... вярно, че вокала нарежда тук-таме... ама чак пък хард-кор (е, има малко такива влияния, де). - don_pepinio... Човече, благодарско за изказаното мнение!!! :green: Аз като ти слушам твойте неща и си прехапвам устните! Ти и jFog сте мойте хора за сега в тоз форум! - bi4o, аре да минава тая сесия, че да забием най-сетне една репетицийка заедно! Редактирано Май 29, 2006 от icho7ryches Цитирай
Joys Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Яко олдскул пич. И откача глави Много ме кефи задната китара на места. :guitar: Допълва цялото звучене. 0'55'' ~ 1'15'' се усеща по така. Наистина фуса може малко да се поразкърши. Давайте в същия дух. Цитирай
Trysth Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Илийка, нали знайш. На вкус и на цвет товарищи нет, дето викат браточките. Нищо лично, бате, просто не ми допадна като цяло. Съвета ми е да поработите върху саунда на китарата. Пробвай да я запишеш с нормален амп и нормален дистър (тва си е моето лично мнение на неразбирач). Ръгни един бас с лек дистър за по-голяма плътност (тука ненам дали има бас въобще и дали ако го има е чист или не, не съм се заслушал просто). Барабаните също нещо не ме кефят, мисля, че могат да се дообработят или направо да се презапишат. Това е каквото бих променил аз, щом вие се кефите, а и колегите от форума и се кефят, не я барай. Успех с бъдещите начинания Цитирай
Recommended Posts