s.y.n.t.h Публикувано Май 19, 2006 Публикувано Май 19, 2006 Ето да чуете част от един инструментал,към който искам да има и вокали(все още търся вокал)на английски език.Качеството е нарочно зле направено.Оставете някакви коментари,предложения(за вокал)! http://themaster.dir.bg/_files/341164.mp3 Цитирай
LOE Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Качеството е нарочно зле направено low fi a? Ми като за начало вземи сложи една яка китара на мястото на тоя умрелия синт в началото, използваи малко еквалайзерите за да разделиш касата от барабанчето защото малко се сливат.. също така може да се замислиш за някой бъззър на перкусията, както и малко дист За вокал не знам, според мен в тоя стил по добре да е инструментал, но трябва да разчупиш и да добавиш повече неща че тей е много просто... Тия съвети само в случай че гониш някакво индъстриал звучене, мен поне на това ми прилича... Цитирай
s.y.n.t.h Отговорено Май 19, 2006 Автор Отговорено Май 19, 2006 Качеството нарочно го влоших,а това е само образеца(черновата на парчето).В истинския си вариант ще е много по-усложнено и мелодично,но пак ще има ruff beat.Трябва ми вокал за него,ще е нещо като breakbeat/punk или нещо такова.Дадох го да имате само представа как ще звучи. Цитирай
Recommended Posts