icho7ryches Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 (Редактирано) Не, ясно че освен в главата имат и други разлики... Просто формата е няква специфична и се чудех кой от металиа е дрънчулил на таквази Абе, хора, казвам ви - тялото на тез китарки си е баш запазения знак на Queensryche - още от зъздаването на групата - на ЕР-то от 83-та е доста стилизирано: ,но през 86-та се трансформира в тва: А колкото до това кой свири на подобна китара, ми тоя на снимката си е Крис Де Гармо от Queensryche: А що на онази другата пише Metallica - отде да знам... двете групи са били големи гъстаци по едно време - в албума Operation: Mindcrime'88 между 2 от парчетата се чува някво радио от което звучи част от песен на Metallica, което, забележете излиза чак в албума им Metallica'91!!!! Е, по-големи гъстаци от тва - здраве му кажи... така, че не се учудвам що на оназ китарка е надраскано Metallica и има автографи! Аре, че пак оффнахме здраво! Редактирано Май 29, 2006 от icho7ryches Цитирай
Guest Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 /офф: Само на мен ли ми се привижда или пише 'METTALICA' а не 'METALLICA' ? Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 :wow: Буахахаха! Е*аси простотията! st0rmblastt, откъде го изкопа тва, бре?! Цитирай
st0rmblastt Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 :wow: Буахахаха! Е*аси простотията! st0rmblastt, откъде го изкопа тва, бре?! От форума на Catamenia То баскитара, ама не можах да се сдържа. Цитирай
Recommended Posts