Tronko Публикувано Октомври 25, 2011 Публикувано Октомври 25, 2011 Здравейте, казвам се Пламен Йорданов и давам уроци по китара за начинаещи и за хора, занимаващи се от известно време. Свиря на китара от 10-11 години и това работя. Намирам се в блок 22 (до Джумаята). телефонния ми номер е 0888 003 973 ако има заинтересовани да ми пишат тук или да се обадят Цитирай
Tronko Отговорено Октомври 25, 2011 Автор Отговорено Октомври 25, 2011 забравих да напиша взимам 5 лв за половин час или 10 за астрономичен Цитирай
Георги Тотев Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 А май си и забравил да попрочетеш правилата на форума, както и подфорумите! За твое сведение си има цял подфорум "Ноти, Уроци и Други", тъй, че не се сърди ако не си намериш темата след има няма 5-10 минути! Герги Цитирай
Nightwish_fan Отговорено Ноември 13, 2011 Отговорено Ноември 13, 2011 Здравейте, казвам се Пламен Йорданов и давам уроци по китара за начинаещи и за хора, занимаващи се от известно време. Свиря на китара от 10-11 години и това работя. Намирам се в блок 22 (до Джумаята). телефонния ми номер е 0888 003 973 ако има заинтересовани да ми пишат тук или да се обадят Аз се интересувам,написах Ви смс,защото нещо не успях да изпратя лично съобщение. Цитирай
DownIGo Отговорено Януари 27, 2013 Отговорено Януари 27, 2013 Здравей Tronko, Искам да те попитам дали продължаваш да даваш такива уроци и ще съм ти благодарен ако ми разясниш малко по-подробно как протичат, тъй като аз нямам музикално образование. Все още не съм решил напълно дали точно сега искам да започна с това, тъй като съм и студент все пак, но ще се радвам ако получа по-подробна информация Цитирай
Recommended Posts