Басурендер Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 (Редактирано) Преди 10 -15 години съм написал един любовен текст , посветен на моята любима. Сега ми се пада съпруга. Днес намерих един пожълтял прокъсан лист и ми стана много мило. Ще приложа и снимка защото омачкания лист си има свой чар. със задраскванията и хармонията , която съм си нахвърлял. Та ще го споделя с вас... Ама какъв съм романтик само.... Ще си пусна брада или дълга коса ще открия звезда или нов континент щом го правя за теб мога валяк да спра И проливния дъжд ще го спра отведнъж щом си с мен мила знай, че съм истински мъж ако се проваля ще ти купя чадър Rf. Хайде идвай няма време хайде дявол да те вземе и този дявол ще бъда аз. Казваш, че си жена и не бива така да споделям теб с други стигала ми една е, да мине от мен разпускам своя харем Сто целувки на ден ще получиш от мен цветни сънища ще поръчам за през ноща ... и бутилка една ....само ела Редактирано Октомври 18, 2011 от Басурендер 2 Цитирай
kanavkaa Отговорено Ноември 18, 2011 Отговорено Ноември 18, 2011 Поздравления, усеща се чувството с което е писано наистина е прекрасно : ) Накара ме да си спомня и за някои мои такива листчета скрити някъде от преди ... не толкова много години.... (10-на) Хубаво време беше... хубави чувства Цитирай
Recommended Posts