Somebody Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 С коя програма записвате, миксирате, наслагвате китари? Да знаете някоя, която е по-user friendly от cakewalk? Предварително благодаря на отзовалите се. Цитирай
VSTi Отговорено Октомври 15, 2011 Отговорено Октомври 15, 2011 привет, за да не се превръща в поредната тема кюбейс срещу протулс или самплитуд.... зависи какво означава за теб юзерфрендли.... дали това са ти първите опити със софтуер, или имаш повече практика. Кейкуолк е една прекрасна програма....за времето си, последната версия е от преди 10 години, ако не ме лъже паметта.....После излезе СОнар, със сравнително същата визия, така че ако това е твоя модел - потърси Сонар. Но - все пак обърни внимание на Кюбейс, Протулс, Самплитюд.... по мое мнение са по-интуитивни.... Цитирай
Fallenblood Отговорено Октомври 15, 2011 Отговорено Октомври 15, 2011 аз бачкам с reaper... поради някои проблеми със стабилността (само в конкретната конфигурация - ползвал съм го на няколко машини без проблем), си изпонаизтеглих последните версии на няколко големи daw... ами от reaper по-интуитивен софт просто не видях и тва е. пробвай го Цитирай
Recommended Posts