Paint Публикувано Октомври 7, 2011 Публикувано Октомври 7, 2011 Привет, въпроса ми е следния, до колкото знам новинарите, актьорите и певците си имат специАлни учители които да ги учат на произношение и като цяло да звучат добре(знам че певците си имат специАлни учители за пеене и няма нищо общо с актьорите или новинарите, но все пак...). Можете ли да сте ми полезни със съвети на практика как се Упражняват или някаква литература по въпроса? Цитирай
DJack Отговорено Октомври 7, 2011 Отговорено Октомври 7, 2011 Ориентирай се тук http://search.pomagalo.com/?keywords=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80&s=1 Цитирай
Paint Отговорено Октомври 7, 2011 Автор Отговорено Октомври 7, 2011 В началото много се изнервих и ми идваше да те напсувам, обаче си прав за жалост.Съжалявам ще се постарая да пиша по-правилно 1 Цитирай
CHROME_dr Отговорено Октомври 28, 2011 Отговорено Октомври 28, 2011 запиши се на актьорско майсторство има упражнения за дишане и много други методи захапи една тапа с зъбите и упражнявай говора си Цитирай
Recommended Posts