slayer_fox Публикувано Януари 10, 2005 Публикувано Януари 10, 2005 Искам да си откарам баса на ремонт - да пипнат трас рода, мостчето, тва онова защото сложих по-дебели струни. И не ми се рискува сам да ровичкам. Къде да го откарам (София, Благоевград). В някой музикален магазин ли? И мога ли да се доверя на всеки, който "разбира"? Цитирай
warwick Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Не е нужно да търсиш "фирмен сервиз" (Щото ако е китайски ) просто намери някой познат с тунер и малко опит и познания. Тва е . Цитирай
MDFk Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Не е нужно да търсиш "фирмен сервиз" (Щото ако е китайски ) просто намери някой познат с тунер и малко опит и познания. Тва е . @Уоруик Това никак,ама никак не е добра идея в неговия слу4ай!!! По добре иди на лютиер,той със сигурност ще свърши работата кадърно.за твоя бас си струва да дадеш няой лев пове4е. им раздела за ремонт има телефони и адреси на лютиери,но не знам куде то4но.потърси там ако още не си намерил или не си преровил там.. Гуд Лък!!! Цитирай
AXE Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Е то хич не е сложно, само че не знам кви са настройките за бас, иначе и аз бих могъл да го направя. Цитирай
warwick Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 Абе пич, чак сега ти видях баса. . Ако сериозно е тва дето си пратил линк май наистина е по добре да пипне лютиер .Ама внимавай щото като знам някои (лютиери) като ти видят инструмента ще се чудят от къде да пипнат. От къде си го взел? Цитирай
slayer_fox Отговорено Януари 14, 2005 Автор Отговорено Януари 14, 2005 E-Bay. Абе пих един следобед 3 бири и си го разръчках сам. Казах си "Аре бе, едва ли ще го нараня. Нали съм си правил експерименти с ямахата. Се нещо треа да стане". И стана! Не префектно, ама по-добре от преди. Цитирай
AXE Отговорено Януари 14, 2005 Отговорено Януари 14, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1110 Цитирай
Recommended Posts