johniebgood Отговорено Септември 30, 2011 Автор Отговорено Септември 30, 2011 (Редактирано) ^Доста преампове са ми минали през ръцете, но твоят явно е някакъв какъвто не съм виждал... А от темата, поне за мен има смисъл, а и ако се позачете човек, все има какво да научи, къде по-безсмислени теми битуват из форума. И за семплите не си прав, първите 2 видеа, които качих, дават яснота по въпроса, какъв звук търся и ако някой го е постигнал, него или подобен, можеше да качи. Правеният МТД на разбойника е много близо до това, което търся, например. @Свилен, изписвах разни чарколяци за Краси и току що пробвах тази далавера, в насока пиезо и да ти кажа, нещо не съм впечатлен... Редактирано Септември 30, 2011 от johniebgood Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 ^Не такова, а едни, по-специални, примерно: http://www.thomann.de/gb/abm_3710b_p_single_bass_piezo_bk.htm Преампът е по-"сложната" част. (Имам събрани решения в една папка, но напускам компа след малко и ще я търся утре, може би. Ако си спомням правилно, повечето преампове бяха за 6 и по-малко струни...) Цитирай
johniebgood Отговорено Септември 30, 2011 Автор Отговорено Септември 30, 2011 Ясно де, аз просто не издържах на изкушението да опитам , то тва е и някъв евтинджос. Цитирай
Recommended Posts