viktor.velikov Публикувано Септември 29, 2011 Публикувано Септември 29, 2011 Мога ли да взема прагчетата (металните "профилчета" на които се застъпват струните ) от една китара и да ги сложа на друга? Питам понеже имам една ефтинка китарка, но с лош материал за позициите и мн ми дразни когато правя бендвам струна. Та от една стара с по-добри чаркалаци която ще хвърлям мога ли да взема тези части и горе долу колко ще ми стъпи като цена при лютиера? Цитирай
Георги Тотев Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 (Редактирано) Пцолютно не, само докато ги вадиш и вече са за боклука, оти ше ги изкривиш! Отиваш в най-близкия магазин и си взимаш я руло, я готово нарязани (малко по-дългички) ... Правилно си се насочил към лютиер, носиш му китарата, той си знае ... стига да не е някой пишман лютиер де! Абре много експериментатори се навъдиха! Герги Редактирано Септември 29, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Recommended Posts