stratocaster Публикувано Май 14, 2006 Публикувано Май 14, 2006 песента записахме с моя пирятел клавирист Никсъна преди около 8 месеца, обаче я зарязахме защото никой не се нави да изпее вокалите обаче колежката ```````` от форума се престраши и мисля че се получи доста добре, доколкото позволяват техническите средства и най-вече способностите ни (най-вече мойте) хиляди благодарности на ```````` затова че отдели от времето си и беше така отзивчива клавири - Никсъна китари всякакви, басове, барабани ала бала - Моя милост вокали - ```````` записа не се получи кой знае колко качествен, свирнята също е под всякаква критика ама купон да става ето го парчето: http://stratocaster.muzikant.org/esen.mp3 Цитирай
the_gorer Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Стратокастере, задобряваш. Много ме кефи парчето. Китарките са куул, пианото е шестак. И само къф хамонд сте фкарали... Абе готино си е, звучи доста добре композирано и аранжирано, приятна рок балада. Запишете го ф професионално студио. Звучи ми като бъдещ радио хит. Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 не е зле, вокалистката обачи се нуждае от аутотюн :think: брао, бравос Цитирай
bobalan Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 готино е, особено някои брутални влизанки на китарата ВОкалистката аутотюна няма да и помогне, така че я накарай пак да го изпее. Тук явно не е знаела добре парчето и се колебае. Като се послуша малко я хвани да го изпее по-отпуснато и както трябва Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 ВОкалистката аутотюна няма да и помогне, така че я накарай пак да го изпее. Тук явно не е знаела добре парчето и се колебае. Като се послуша малко я хвани да го изпее по-отпуснато и както трябва що бе, таман ще стане а-ла Belive на Шер Някой трябва да се направи на графичен дизайнер Цитирай
the_gorer Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 вокалистката обачи се нуждае от аутотюн :think: Това го премълчах, но щом повдгнахте въпроса - да, има нужда и не само от Ауто Тюн ми и от некой друг урок по пеене. Цитирай
LOE Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 (Редактирано) мда бая фалшивее момата, даже може би "фалшивее" е слабо казано, не си намира място в песента... Редактирано Май 15, 2006 от LOE Цитирай
Recommended Posts