Xoce Отговорено Септември 27, 2011 Отговорено Септември 27, 2011 (Редактирано) Първо усилвателя не е мой , ползвам го в репетиционната , второ PODа е много добра машинка и трето , не съм искал мнения кое е хубаво и кое лошо , а просто как да ги вържа за да експериментирам!!! Така или иначе не ми остана време да се разчовъркам с места и следващият път се надявам да разполагам с повече такова за да пробвам някой от вариантите които ми метнахте Е, щом е за експеримента защо питаш? Връзваш както си искаш! ^ Точно играта на "кабелджия" в репетиционната спестява време и нерви по време на чек/лайв и в студио, така че според мен тази "игра" даже е и препоръчирелна Редактирано Септември 27, 2011 от Xoce 2 Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 27, 2011 Отговорено Септември 27, 2011 ^ А за лайн(о) секс(а) пред месата си е направо кощунство.За да е хубав звука - китара, кабел, лампов амп и ако не може без дилеи и т.н. само в сенд ретърна.Иначе рискувате да бъдете прокудени от рая на музикалните пуритани завинаги 1 Цитирай
Recommended Posts