MadLemon Публикувано Септември 21, 2011 Share Публикувано Септември 21, 2011 (Редактирано) Здравейте, Имам една 200 вата пасивна, триленова колона(3 говорителя, най-големият мисля че е 15"), която работеше преди да се случи необяснимото .. Беше си вързана като хората към стъпало V'andal а към него нещата се подаваха от стар руски миксер. Отидох един ден след като незнайно кой беше свирил и от колоната нямаше звук. Тъй като имам две такива вързах втората и тя си работеше(както и до ден днешен работи, но сега е през друга техника). Не бях ползвал втората защото нямах кабел за нея. Пробвах неработещата колона още няколко пъти от тогава. Понякога припръщяваше леко, но вече и това не прави. Не съм я тормозил повече от 2-3 да пробвам след като спря да работи. Свалих да я прегледам от вътре как е и само жаковете хлопат, всичко друго е вързано и няма следи от изгаряне на каблечета. До колкото знам колоните не са фабрични, но ги е правил човек който разбира. Идеята е, че аз ги ползвам докато не си купя мой, но иксам да я поправя за да мога да ги ползавам и двете докато се сдобия с лични. Та въпросът ми е: Някои има ли идея какъв може да е проблемът и/или към кой мога да се обърна за диагностика и ремонт? Колоната е с габарити около 1м височина, 60см дълбочина и пак 60см ширина, тоест масивна си е. Намирам се в югозападна София. Имам възможност да я пренасям, но ми се иска да избегна това приключение, въпреки че най-вероятно ще се наложи. Благодаря! Редактирано Септември 21, 2011 от MadLemon Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MadLemon Отговорено Септември 23, 2011 Автор Share Отговорено Септември 23, 2011 *ДжънкНата(e.g. junk - боклук, в българският модернистичен жаргон, думата се използва за повреда, нараняване и т.н) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts