Hate Incarnate Публикувано Май 13, 2006 Публикувано Май 13, 2006 Така наче мисля скоро да си взема нов ефект но се двоумя между тия двата така че ако може да малко хелп по принцип съм превъженик на Digitech... :guitar:
black_waltz Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 зависи за какви цели ще го използваш, в-амп-а е по-подходящ ако искаш да докарваш различни бленди, от блусарски драйфчета, джазменски хоруси до металски дистове... Ако искаш да свириш само резачки, аз бих избрал Digitech-a
stratocaster Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 също така не е зле да се поогледаш из правилата на форума да използваш функцията търсене: http://forum.muzikant.org/index.php?act=Se...ghlite=digitech
Hate Incarnate Отговорено Май 13, 2006 Автор Отговорено Май 13, 2006 зависи за какви цели ще го използваш, в-амп-а е по-подходящ ако искаш да докарваш различни бленди, от блусарски драйфчета, джазменски хоруси до металски дистове...Ако искаш да свириш само резачки, аз бих избрал Digitech-a за резачки ми трябва :guitar:
MDFk Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 Както се каза по нагоре - търсачката? Темата си ходи.
Recommended Posts