AXE Отговорено Януари 10, 2005 Автор Отговорено Януари 10, 2005 Гадното пукане е от гадното АСИО. Току що го установих експериментално При АСИО-то дори при 47мс имаше пукане. Като смених на WDM по не знайна причина всичко избуча и се отказах да търся причината. Но при ММЕ (32 bit) на 40мс положението заспа. Абсолютно никакво пукане. Пробвах и това с background services ама не забелязах да помага особено, поне в моя случай. Явно ще трябва пак да пробвам с КХ, ама те така ми окупират компа, че се плаша П.П. Явно не само пукането е било от АСИО-то. Ей са пробвах и се оказа че другите 2 проблема също ги няма Тия АСИО драйвери са ебахти лайната - ниска латентност, пък ти насират всичко останало Нищо, поне научих доста неща за оптимизацията Мерси на всички отзовали се. Цитирай
Rust Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 ееее тоя дуал-чанел го изкараха убиец бе хехехех .... уеко нема много разлика м/у сингъл и дуал ,ама айде ... за жалост де ! иначе дуал не дуал ... само СИНХРОННО ! правил съм много тестове ... няма вариант ,в който асинхронно да е по-бързо от синхронно .... набързо : 133/133 (шина/памет) е по-бързо от 133/200 (шина/памет) , пояснявам 200 памет означава ДДР 400 . АХЕ , абе слагай КХ (и аз бях предубеден в началото като видях к'ва бърканица са,ама не са толкова :Р) и чети ей тука задължително Кх's Concept !. После си бачкаш с АСИО и няма грижа ... пък ако искаш мога да ти дам мойта леко модната модификация (ако не ти се чете веднага как се баца със DSP-то) за да не се чуват 2 сигната примерно в guitar rig или навсякъде където има VST плугинс като си дрънкаш реал тайм .Имам предвид ,че се чува и акустичния и е много шит, щото има route към winmm. Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Аз предлагам да зарежем темата с паметите или ако искаш да я дискутираме нейде другаде. Сега за kx драйверите. Много кефи идеята да човек да си навърже тези компонентчета, но наистина е много объркващо в началото. Би ли пост-нал твоята конфигурация, така повече хора може да се навият да пробват тези драйверчета. Моята в момента е една голяма каша от експерименти Иначе това, че се чува и оригиналният сигнал си е направо екстра: "zero latency hardware monitoring" При тези 2 ms latency и тази екстра ще накараме хората да си накупят creative-ски карти. Сега като добавим намерението на автора на драйверите да имаме в скоро време ASIO със 24bit/96KHz за аудиджи, ще убием рибата... Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 ееее тоя дуал-чанел го изкараха убиец бе хехехех .... уеко нема много разлика м/у сингъл и дуал ,ама айде ... за жалост де ! иначе дуал не дуал ... само СИНХРОННО ! правил съм много тестове ... няма вариант ,в който асинхронно да е по-бързо от синхронно .... набързо : 133/133 (шина/памет) е по-бързо от 133/200 (шина/памет) , пояснявам 200 памет означава ДДР 400 . АХЕ , абе слагай КХ (и аз бях предубеден в началото като видях к'ва бърканица са,ама не са толкова :Р) и чети ей тука задължително Кх's Concept !. После си бачкаш с АСИО и няма грижа ... пък ако искаш мога да ти дам мойта леко модната модификация (ако не ти се чете веднага как се баца със DSP-то) за да не се чуват 2 сигната примерно в guitar rig или навсякъде където има VST плугинс като си дрънкаш реал тайм .Имам предвид ,че се чува и акустичния и е много шит, щото има route към winmm. ЛЕЛЕееееееееее пич! Тоя линк е безценен! Що не съм го забележил тва преди?! Имаш една бира от мене!!! Цитирай
Rust Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 (Редактирано) ЛЕЛЕееееееееее пич! Тоя линк е безценен! Що не съм го забележил тва преди?! Имаш една бира от мене!!! няма проблеми за бирата аз като се видях в зор с тоя гаден оригинален звук дето и той се чува ... и Налбантов вика чети по форумите ... и чета чета .... та така и аз го изнамерих но според мен с 2 думи т'ва е всичко което ТРЯБВА да знае всеки записващ с Крейтив та ето и мойта схема .... мислех да правя изцяло нова след като разясних кое к'во е , но се оказа ,че за момента няма нужда ..... идеята е да си направиш своя схема и изобщо да не пипаш след това миксера .... той е само за улеснение в началото докато се ползва оригиналната ..... аз пък взех ,че си моднах оригиналната и сега не че ползвам миксера ,но за тези които не им е ясно как се бачка c DSP-то могат да си ползват и миксера та стига съм говорил .... ето я : няма нищо кой знае колко променено , просто лайн-ин отива директно САМО към асио1 (това значи ,че ще се чува само където имате асио , примерно в cubase като сте нагласили да се записва асио , и пуснете мониторинг на някой трак). Този стерео миксер + гейн съм го сложил за регулиране на нивото на сигнала (+гейн е за да може да се усилва и допълнително на нормалния по желание ). едит - ето тука съм я качил и деректно като "пач" ... може да си я лоад-нете без никво барникане click the right mouse button then Save Target As Редактирано Януари 11, 2005 от Rust Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 11, 2005 Отговорено Януари 11, 2005 : аз като се видях в зор с тоя гаден оригинален звук дето и той се чува ... и чета чета .... та така и аз го изнамерих но според мен с 2 думи т'ва е всичко което ТРЯБВА да знае всеки А викаше че азиото гадно било не ставало че Кх са гадни па ся и уроци зе да даваш.... ах мискин хахахахха :green: Цитирай
Rust Отговорено Януари 12, 2005 Отговорено Януари 12, 2005 и Налбантов вика чети по форумите ... и чета чета .... та така и аз го изнамерих Ти ме просветли чак уроци не бих казал .... смятам ,че каквото научих е ценно да се знае и то другите . Кеф ми е като ти ми помагаш , затова се надявам на някой да му е кеф и аз ако успея да помогна Цитирай
Recommended Posts