zahov3 Публикувано Май 13, 2006 Публикувано Май 13, 2006 Начи хора искам да ви питам за акордите в началото на песента на Кокоша Глава - Ченгета ...там дето се почва- Време е да заколим ченгето... -мерси много Цитирай
Child^in^Time Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 Чети преди да пишеш :read: Има си раздел "Ноти, уроци и други" за там е тая тема Цитирай
Zlatyio Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 (Редактирано) Същите както през цялата песен(като изключим припева) Си Ла Сол и Ми ...................... Ахахахаха объркал съм се и на припева са същите но в друг ред Редактирано Май 13, 2006 от Zlatyio Цитирай
zahov3 Отговорено Май 13, 2006 Автор Отговорено Май 13, 2006 Същите както през цялата песен(като изключим припева) Си Ла Сол и Ми ......................Ахахахаха объркал съм се и на припева са същите но в друг ред Всичко това в мажорна тоналност нали ? :] а и искам и да ви питам за акордите на Без Хигиена и Потъване Нагоре на Хиподил и вида на арпежа при свиренето как е? Цитирай
Zlatyio Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 Мда сичко са мажори а за следващите вече не мога да ти помогна сори Цитирай
VOSTOK Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Нямам китара в момента, за да си припомня, ама не бяха ли Куплет: Ла - Сол - Фа - Ми? и припев: Фа - Сол - Ла... ? Цитирай
Recommended Posts