Putniq Bega4 Публикувано Януари 9, 2005 Публикувано Януари 9, 2005 някой да е чувал нещо повече по тоя въпрос? Цитирай
Elmo Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 някой да е чувал нещо повече по тоя въпрос? //offtopic Една гледачка на ръка хваща няккво момче на улицата и вика: -бате, бате, дай да ти гледам на ръка ве бате, я дай едната ръка, аааа, много любов бтее, я дай другата ръка, ааа, дълъг път те чака бате, много свят ще видиш, много пари ще изкараш, я дай третата ръка бате, ааа ти си от чернобил бате п.с. извинявам се много Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 9, 2005 Автор Отговорено Януари 9, 2005 ама хайде по-сериозно сега Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 ако сменящият акордите на тригрифката на стив вай е това за което питаш съм виждал но иначе не знам за какво иде реч Цитирай
AXE Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Tripple Hand Според мене има 2 варианта - да свириш и с оная си работа :green: - наистина да си от Чернобил Цитирай
MDFk Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Tripple Hand Според мене има 2 варианта - да свириш и с оная си работа - наистина да си от Чернобил 1.при 1) ще е dicklehand :green: :green: :green: ,a не triplehand 2.не знам хората набор '86,на които им викат 4ернобил4ета,да имат трета ръка,за тая дейност.но ако има набори с такъв бонус да се похвалят!!! :green: :green: :green: сериозно сега:Бега4о,да не би да имаш предвид дабълхенд,в който се свири с 2 пръста от дясната ръка? Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Аз имам видео запис на sixplehand трима приятели които свирят заедно на една китара... и то доста добре, ама записа е кенз и не се чува хубаво Цитирай
jFog Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 някой да е чувал нещо повече по тоя въпрос? //offtopic Една гледачка на ръка хваща няккво момче на улицата и вика: -бате, бате, дай да ти гледам на ръка ве бате, я дай едната ръка, аааа, много любов бтее, я дай другата ръка, ааа, дълъг път те чака бате, много свят ще видиш, много пари ще изкараш, я дай третата ръка бате, ааа ти си от чернобил бате п.с. извинявам се много Цитирай
Fenix Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Аве тука само глупости сте писали бе? Не, спокойно, и аз не знам какво е, но имам доста добро предположение. Може би това което имате предвид е да изсвириш нещо от сорта на 12р-9р-3 - 12р-9р-3 - 12р-9р-3 - 12р-9р-3 Това се прави като хванеш със дясната ръка баре на трето прагче (ръката ти идва отгоре на грифа), а с лявата правиш 12ките и 9ките. Може би е това. Ако сте гледали на Стив Вай - Tender surrender, ще знаете за какво говоря Цитирай
MDFk Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Това се прави като хванеш със дясната ръка баре на трето прагче (ръката ти идва отгоре на грифа), а с лявата правиш 12ките и 9ките. Може би е това. Ако сте гледали на Стив Вай - Tender surrender, ще знаете за какво говоря аз споменах за то4но обратното,което също би трябвало да е вярно(ако не е дори и по-,защото лявата ти ръка така или ина4е си е на грифа,а дясната прави пове4ето добавки в слу4ая)..ако греша поправете ме. Цитирай
chacho Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 ако не е тайна, ти къде си чул за това нещо? и сигурен ли си че така се казва? Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 някой да е чувал нещо повече по тоя въпрос? Звучи яко безсмислено. Макар че с китариста ми сме свирили заедно на един бас ей така за фъна хахах То си беше трипъл хенд, но е тотално безсмислено Цитирай
Sieger Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 (Редактирано) някой да е чувал нещо повече по тоя въпрос? Звучи яко безсмислено. Макар че с китариста ми сме свирили заедно на един бас ей така за фъна хахах То си беше трипъл хенд, но е тотално безсмислено Всъщност се получи добре тогава! Но ние и four-hand сме свирили, но тогава ни хвана ток ако не помниш :guitar: :guitar: Това се прави като хванеш със дясната ръка баре на трето прагче (ръката ти идва отгоре на грифа), а с лявата правиш 12ките и 9ките. Може би е това. Ако сте гледали на Стив Вай - Tender surrender, ще знаете за какво говоря Знам я тази техника но не мисля, че се казва така! Вчера в "Кречетало" един пич свиреше така... Според мен най-вероятно Пътния има предвид "тапинг" сигурно... Редактирано Януари 10, 2005 от Sieger Цитирай
MDFk Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Според мен най-вероятно Пътния има предвид "тапинг" сигурно...изглежда в слу4ая става дума за тапинг с 2 пръста от дясната..знам ли,ве4е съм абсолютно , и ... Цитирай
Recommended Posts