don_pepinio Публикувано Май 12, 2006 Публикувано Май 12, 2006 Преди време по кабеларките бяха пуснали едно филмче за една група на име "Circus Мonkey" ! По време на филма вървеше едно парче, не знам точно как се казва ама много ме изкефи ... ... и му направих кавърче!!! http://martinmedium.data.bg/don_pepinio/do...us%20monkey.mp3 Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Преди време по кабеларките бяха пуснали едно филмче за една група на име "Circus Мonkey" ! По време на филма вървеше едно парче, не знам точно как се казва ама много ме изкефи ... ... и му направих кавърче!!! http://martinmedium.data.bg/don_pepinio/do...us%20monkey.mp3 култов е филма гледал съм го няколко пъти и супер ме кефи,,,във всичките им парчета се пееше за Ан... иначе тва дето си направил е убиеццццццц супер много пауър има........размазва Цитирай
Trysth Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Ooo филмчето беше много велико. Скоро се сетих за него и го търсих из нета, ама няма нищо. Айде плс ако някой го има да ми го презапише А иначе песничката е записана страшно готино, ама нищо не ми говори. Демек ниъв спомен нямам къде я има. Аз отдавна съм го гледал за последно и помня само техните песни, та тая малко ми се губи. Иначе евала! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Много як филм вярно...сингъла им се казваше It couldn't be Ann и беше много яко парче...не съм чул твоето още ама ей сега ще го сторя Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 Пешо,пак скучаеш... Евалата братле,добро е! :twisted: Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 хехе, спомени, тва кавърче наистина звучи като от филма, там беше по-винтидж, ама тва кефи повече Цитирай
don_pepinio Отговорено Май 13, 2006 Автор Отговорено Май 13, 2006 jFog 'га ше го почувстваме от Джи мейл-а? ...има го бе човек! П.П.Много яко филмче!!! Цитирай
jFog Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 Филма не го зная.... композицията яко про Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 Е... филмчето е култово просто - гледал съм го поне 3 пъти! Но честно казано и аз не се сещам точно за това парче - по са ми познати тия на самата група Circus Мonkey. Обаче твоя запис просто кърти - невероятно Про звучи! Всъщност, сега като го слушам пак ми е по-познато, особено на частта с разлагането - преди солото! А, бе, don_pepinio, ти си голям изрод - преди ти слушах и по-старите неща... изродия на max (а солата са върхът)! Особено по-тежките неща ме изкефиха тотално. Цитирай
KingdomX Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 филма не съм го гледал, но това няма значение, след като пърчето мр кефи Цитирай
Dushmanina Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Пешо, Пешооо, колегата Мъстейн да ти е звънял скоро за съвместен албум? Цитирай
ultrazone Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Трудно е да опиша реакцията си, след като чух интересните моменти в солото. Сравнявам ги с това, когато чувам нещо ново от Mr. VAI. Много са грабващи!!! А я кажи са с какво докара саунда, че звучи размазващо Цитирай
Recommended Posts