bgbadass Публикувано Септември 14, 2011 Публикувано Септември 14, 2011 Здравейте, от няколко седмици замислям да си купя акустична китара, но с идеата да е по компактна, тоест да не е като нормалната ми кухарка, а да е нещо средно между електрическа и акустична китара. Спрях се на Fender Telecoustic http://bad_link.eu/product/636/fender-telecoustic.html Но след като я видях в магазина не ми хареса голямото разстояние между грифа и струните в началото на грифа до тялото на китарата. Пък и единствената която намерих в София беше издраскана на видно място. Fender Stratacoustic нямаше, но предполагам, че и при нея това разстояние е голямо. http://bad_link.eu/product/634/fender-stratacoustic.html Молбата ми за съдействие е да кажете дали знаете други китари подобни на тези. А дали има подобна с формата на Лес Пол на Гибсън? Идеята ми е да е с по тънко тяло, да си е акустик и грифа да е като на ел. китара. Благодаря ви предварително за мненията. Цитирай
agrogrind Отговорено Септември 14, 2011 Отговорено Септември 14, 2011 Виж третата китара от тази обява. Цитирай
Fallenblood Отговорено Септември 14, 2011 Отговорено Септември 14, 2011 ^ готино изглежда ако търсиш компактност, защо не погледнеш какво ще ти изкара google images за traveler guitar? мисля, че бицев от форума имаше нещо такова, но той вече не пише тук... Цитирай
Георги Тотев Отговорено Септември 14, 2011 Отговорено Септември 14, 2011 (Редактирано) Ibanez TCM50e - Ревю Редактирано Септември 14, 2011 от Георги Тотев Цитирай
bgbadass Отговорено Септември 14, 2011 Автор Отговорено Септември 14, 2011 Виж третата китара от тази обява. ДА! Но този зелен цвят... ако може и да е нова. Благодаря за идеите до тук. Цитирай
badValue Отговорено Септември 14, 2011 Отговорено Септември 14, 2011 Godin .. и някой модели на Ovation/Applausе може да ти допаднат Цитирай
bgbadass Отговорено Септември 14, 2011 Автор Отговорено Септември 14, 2011 Ibanez TCM50e ТРЕПАЧ!!!! А продава ли се някъде в София? Цитирай
Георги Тотев Отговорено Септември 14, 2011 Отговорено Септември 14, 2011 (Редактирано) ^ Музикален Център Икономов кв. Стрелбище бл. 5, до входа на Южния парк на Нишава Скай Сити Център - мол ( не знам там къде) ъгъла на Лавеле и Тодор Александров зад Булбанк (статуята на София) ... точно до магазина на РФ Герги П.П. Притежам такоз говедце и честно да ти кажа си е арно за тия парички, и с една марка струни звучи доста добре, даже веднъж надвика един Фендер 60 Редактирано Септември 14, 2011 от Георги Тотев Цитирай
bgbadass Отговорено Септември 14, 2011 Автор Отговорено Септември 14, 2011 Подскажете за други подобни модели Цитирай
badValue Отговорено Септември 14, 2011 Отговорено Септември 14, 2011 (Редактирано) DEAN имаха Vcoustic и MLcoustic Редактирано Септември 14, 2011 от badValue Цитирай
Recommended Posts