bustard Публикувано Септември 1, 2011 Публикувано Септември 1, 2011 Така, новият сайт е малко по неуриантиран ,но новите Х Серии са супер за ценната си!!! http://www.jacksonguitars.com/ http://www.jacksonguitars.com/products/search.php?partno=2916400503 И модела на Крис от ]v[EGADET]-[ http://www.jacksonguitars.com/products/search.php?partno=2803056888 2 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 Ебати ташака с любимата ми китара King V...нек тру с ЛИПА копеле... 1 Цитирай
bustard Отговорено Септември 1, 2011 Автор Отговорено Септември 1, 2011 Мисля ,че всички стари модели са тук, без JS32+FR серията и JS1, остатъка от JS го има! Лично аз съм удивен от цената на тази китара.Въпреки дървото, китарата е добра като Features!!! 1 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Септември 1, 2011 Отговорено Септември 1, 2011 Да, но можеше като смесват MG и X сериите да използват елша. Когато навремето пробвах KVX10 (след като бяха почнали да ги правят от липа) и JS35KV (с тялото от indian cedro) предпочетох втората. Единствените липови, които радват, са Soloist-ите, отлична алтернатива на Ibanez. А вече защо няма KV5FR и KE5FR? Цитирай
bustard Отговорено Септември 1, 2011 Автор Отговорено Септември 1, 2011 Не съм сигурен, за KV-то май тази го замества, но мисля ,че от Jackson доста подтискат Kelly... ! 1 Цитирай
dickens Отговорено Септември 3, 2011 Отговорено Септември 3, 2011 (Редактирано) Най-евтината китара която "става" е с цена $1736 - RR 24 Rhoads, и то пак с уговорки... Надолу просто са талпи с "мек" хардуер Jackson се превръща в "най-скъпата" марка явно... Все пак никого не ангажирам с мнението си. Не се подлъгвайте по тази X серия ми е съвета... Иначе това е моят избор (ако трябва да избирам), но дали си заслужава цената все пак? http://www.jacksonguitars.com/products/search.php?partno=2803041806 Редактирано Септември 3, 2011 от dickens 1 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Септември 3, 2011 Отговорено Септември 3, 2011 Това е KV2T, тия бунаци са сложили снимка на KV2. Цитирай
bustard Отговорено Септември 5, 2011 Автор Отговорено Септември 5, 2011 (Редактирано) ^ Не е офтопик, точно е за новият сайт! ^^ Те винаги са били скъпа марка, с горе-долу добра ниска класа(вижтe ,че JS сериите започват още през 90те с Jackson Junior) и основно са държали на Къстъмшоп-а Редактирано Септември 5, 2011 от bustard 1 Цитирай
wolverine Отговорено Септември 5, 2011 Отговорено Септември 5, 2011 Най-евтината китара която "става" е с цена $1736 - RR 24 Rhoads, и то пак с уговорки... Надолу просто са талпи с "мек" хардуер Jackson се превръща в "най-скъпата" марка явно... Все пак никого не ангажирам с мнението си. Не се подлъгвайте по тази X серия ми е съвета... +1, напълно съм съгласен с теб... Jackson-ните в последни време са доста скапане (ако не се бръкне човек с поне 2 бона за тях) Цитирай
bustard Отговорено Септември 6, 2011 Автор Отговорено Септември 6, 2011 (Редактирано) Пак повтарям, това не е от сега ,а още от началото на компанията, чак сега има някакво разнообразие в ниският клас.Преди изборът е бил между това и това ,горе-долу добри китари за цената си. Иначе аз съм доста пристрастен, Jackson ми е любимата марка и само за логото бих платил ПП.:Мале трябва да махна Епито ,че да не се лъжат хората Редактирано Септември 6, 2011 от bustard 1 Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Декември 8, 2011 Отговорено Декември 8, 2011 Хмм още нещо, което не е добавено в сайта... Миналата седмица гледам в магазина 3 нови Джаксъна (2 Роудса и 1 Солоист). Грабвам единия Роудс, защото реших че е RR1T(абаносов фретборд, но със сребристи инлеи и хромиран хардуер, което не е характерно за черен Джаксън). Отзад на главата пише "Made in Japan", а на капачето за тръсрода пише "Elite". Повече информация за тази серия не мога да намеря никъде по интернетя, освен тук и тук. Цитирай
Recommended Posts